Un sistem fotovoltaic cu panouri solare monocristaline, cheia către energie electrică ieftină

1

Cu toţii ne dorim să plătim sume foarte mici pentru facturile lunare. Ba mai mult, ne-am dori, dacă se poate, să beneficiem de servicii fără să plătim absolut nimic. Acest lucru este posibil, căci nu mai trebuie să plătim electricitatea necesară locuinţei sau cea necesară iluminatului dacă folosim un sistem solar fotovoltaic.

Echipează-ţi casa inteligent pentru a face economii

Panouri fotovoltaice monocristaline 285 W

Panouri fotovoltaice solare 285 W

O casă care are instalat un sistem solar fotovoltaic poate face economii lună de lună şi nu afectează natura prin acţiunile sale. Un sistem solar fotovoltaic poate fi folosit pentru a produce energie electrică ieftină necesară uzului casnic sau pentru iluminatul grădinii. Panourile solare pot folosi însă şi pentru încălzirea apei calde menajere sau pentru a aduce un aport la încălzirea locuinţei alături de o centrală termică. O casă care este echipată inteligent va face economii importante, căci banii investiţi pentru instalaţii de acest fel se recuperează rapid.

Panourile solare premium IPMU, eficienţă garantată

Pentru a avea energie electrică ieftină trebuie să existe instalat în gospodărie un sistem solar fotovoltaic. Panourile solare sunt un element important în această instalaţie, rolul acestora fiind acela de a capta şi transforma energia solară în electricitate.

Panourile solare premium IPMU cu putere nominală 285 W sunt perfecte pentru un sistem fotovoltaic, căci cele 60 de celule monocristaline în serie au o durabilitate garantată timp de 25 de ani.

Folosite în case rezidenţiale sau la ferme, aceste panouri sunt perfecte pentru a produce energie electrică ieftină. Aceste panouri sunt excelente pentru lumină difuză, fiind o alegere inteligentă pentru gospodăriile amenajate de tip ECO.

Mergi în vacanţă dacă obţii energie electrică ieftină cu panouri solare premium IPMU!

Nu încape îndoială că energia electrică ieftină produsă de panourile solare premium IPMU ne ajută să facem economii. Soarele ne oferă energia sa în mod gratuit, pe toată durata zilei şi nu este necesar niciun cost suplimentar pentru a produce electricitate după ce am achiziţionat sistemul fotovoltaic.

Deşi noaptea nu avem lumina soarelui, acumulatorii solari înmagazinează în timpul zilei electricitate şi ne-o oferă în momentele în care soarele nu este prezent pe cer. Vom face economii importante cu ajutorul unor panouri solare de calitate din cadrul unui sistem solar, iar banii îi putem folosi pentru vacanţa mult visată. Pentru că, dacă am fost inteligenţi să ne echipăm aşa cum trebuie casa, merităm la final să ne relaxăm undeva departe cu banii economisiţi.

Descrierea panourilor fotovoltaice solare premium IPMU 285 W

Panourile fotovoltaice solare premium Idella Power Mono Ultimate de 285 W sunt folosite atât la case rezidenţiale cât şi la ferme. Aceste panouri monocristaline sunt compuse din 60 de celule de dimensiune 156×156 mm fiecare. Eficienţa acestor panouri solare fotovoltaice este de 17.15%! Modulele monocristaline sunt excelente pe lumină difuză. Este ideal pentru adepţii sistemelor de tip ECO. Precum şi alte puteri din această gama de panouri premium, şi acesta este asigurat timp de 2 ani de către firma de asigurări ERGO din Germania.

Mai multe informații găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Conectori solari compatibili MC4 panouri solare | eSolar.ro

Lasa un raspuns