Pune preţ pe calitate: apelează la conducte din plumb izolate pentru sistemul solar termic

0

Cu toţii ne dorim să avem o casă cât mai primitoare, amenajată în aşa fel încât facturile de la o lună la alta să scadă. Putem apela la sistemele alternative de obţinere a energiei electrice sau a apei calde în acest scop. Energia soarelui sau cea eoliană sunt gratuite şi inepuizabile, deci aceste instalaţii moderne sunt eficiente şi econome.

Un sistem solar termic durabil înseamnă investiţie în viitor şi economie pentru familie

Conducte solare din plumb cu dublă curgere

Conducte solare din plumb cu dublă curgere

Sistemele solare termice de producere a apei calde menajere sunt o alegere ideală pentru o gospodărie. În fiecare locuinţă se foloseşte apă caldă, fie pentru spălat vase sau pentru igiena personală. Indiferent de scop, lipsa apei calde este cu siguranţă o problemă.

Atunci când dorim să investim într-un sistem solar termic durabil trebuie să punem accent pe calitate. Trebuie să alegem componente rezistente în timp şi să ne informăm cât de mult putem despre eficienţa lor. Putem afla multe informaţii de pe internet sau discutând cu diverşi proprietari care deja şi-au instalat în gospodărie un sistem solar termic eficient.

Conducte din plumb izolate pentru sistemul solar termic de calitate

Un sistem solar termic nu poate funcţiona dacă nu are conducte din plumb izolate. Acestea au rolul de a face legătura cu colectoarele solare de înaltă performanţă. Dacă vom achiziţiona conductoare de calitate vom beneficia automat de garanţia funcţionării pe perioade foarte lungi de timp. Ştim foarte bine că durabilitatea înseamnă economie, aşa că o investiţie iniţială în conducte de calitate va fi amortizată în timp.

Alege conducte din plumb izolate – Nano şi rezistente la razele UV

Atunci când alegem conductoare solare este preferabil ca acestea să fie din plumb şi să aibă izolare – Nano şi rezistenţă la razele UV. În acest fel vor fi împiedicate pierderile de căldură şi se asigură un flux optim.

Aceste conducte din plumb izolate – Nano au ţeava ondulată din oţel inoxidabil cu linii de flux, dar şi cablu cu senzor, integrat cu două fire. Aceaste conducte din plumb izolate cu dublă curgere sunt impermeabile la apă şi umezeală, fiind deci rezistente la intemperii. Aşadar, aceaste conducte din plumb izolate – Nano sunt realizate special pentru o funcţionare optimă a unui sistem solar termic.

Prezentare conducte solare din plumb cu izolare – Nano

Aceste conducte solare din plumb cu izolare Nano, rezistente la razele ultraviolete sunt prevazute cu dublă curgere, optimizate cu cablu senzor integrat și special concepute pentru a realiza o utilizare optimă a unui sistem solar termic. Materialul din care sunt concepute aceaste conducte solare din plumb cu izolare asigură întotdeauna un flux optim, fapt ce o definește ca fiind alegerea ideală pentru conectarea la colectoarele solare de înaltă performanță. Conducta solară contribuie și la reducerea pierderilor de căldură, necesită un spațiu mic pentru instalare și este uțor de utilizat.

Mai multe detalii despre aceaste conducte solare din plumb cu izolare – Nano rezistente la razele UV şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns