Un sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW, un aliat de nădejde pentru economiile lunare

4

Reţeaua naţională de electricitate este sursa cea mai folosită de către majoritatea consumatorilor. Este uşor să ne conectăm casa la electricitate, însă este mult mai greu să facem economii în acest fel.

Energia electrică, o necesitate în orice gospodărie

Sistem fotovoltaic 5 KW de rețea on grid la prețuri ieftine

Sistem fotovoltaic 5 KW de rețea on grid

În orice gospodărie se consumă electricitate într-o mai mare sau mai mică măsură. Pentru iluminat, în bucătărie sau pentru folosirea diverselor gadgeturi avem nevoie de energie electrică. Pentru a cheltui cât mai puţini bani la sfârşit de lună putem opta pentru acele electronice sau electrocasnice cu un consum redus.

Este greu să se facă economii într-o locuinţă mare, unde se foloseşte multă electricitate. O soluţie bună, pe termen lung, este investiţia într-un sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW. Această achiziţie este un pas important în diminuarea costurilor lunare ale familiei.

Un sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW, o soluţie bună pentru economiile familiei

Un sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW este o variantă potrivită pentru familiile care doresc să economisească bani. Datorită faptului că acest tip de sistem foloseşte energia gratuită şi inepuizabilă a soarelui, putem obţine electricitate fără niciun cost. În acest fel investiţia iniţială este amortizată rapid.

Un sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW se folosește doar în zonele unde există şi conectare la reţeaua naţională, căci nu există acumulatori. Vă puteţi bucura de energie electrică de la un astfel de sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW doar în timpul zilei, când este soare pe cer.

Investiţi în viitor achiziţionând un sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW cu panouri fotovoltaice

Există multiple variante de sisteme fotovoltaice on-grid, cu o putere instalată mai mare sau mai mică. Panourile fotovoltaice set complet de 5 kW sunt o variantă bună, cu randament mare şi viaţă lungă. Instalarea se face uşor, iar costurile de întreţinere sunt minime.

Panourilor fotovoltaice set complet de 5 kW cu invertor on-grid de reţea SE 4000-EUR sunt foarte rezistente la condiţii aprige de vreme. Setul conţine 20 de panouri fotovoltaice şi un invertor, împreună oferind o producţie medie zilnică anuală de 16,5 kWh.

Un sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW este eficient şi oferă randament garantat pe perioade lungi de timp. O casă care deţine un asemenea sistem solar este o casă economă, echipată inteligent.

Descriere sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW cu panouri fotovoltaice și invertor on-grid de rețea SE 4000-EUR

Sistemele fotovoltaice de tip on-grid se utilizează numai în zone cu acces la rețeaua națională de electricitate, întrucât acestea nu dețin baterii de stocare și funcționează doar în caz de vreme favorabilă. Dacă soarele lipsește de pe cer și condițiile de vreme sunt nefaste, utilizatorii acestor sisteme sunt alimentați cu energie electrică din rețeaua națională. Panourile fotovoltaice set complet de 5 kW cu invertor on-grid de rețea SE 4000-EUR sunt ușor de instalat, au o eficiență crescută și oferă un randament garantat pe o durată lungă de viață. Panourile fotovoltaice set complet de 5 kW cu invertor on-grid de rețea SE 4000-EUR necesită costuri reduse de mentenanță și sunt rezistente la intermperii, putând fi montate atât la sol, cât și pe acoperiș.

Mai multe detalii despte aceste sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW cu panouri fotovoltaice și invertor on-grid de reţea şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (8 votes cast)
Un sistem fotovoltaic on-grid de 5 kW, un aliat de nădejde pentru economiile lunare, 4.4 out of 5 based on 8 ratings
Share.

4 comentarii

  1. Pingback: Sistem fotovoltaic solar 12V uz rezidențial | eSolar.ro

  2. Pingback: Investeşte în sistem fotovoltaic independent | eSolar.ro

  3. BEJAN-POPA DUMITRU on

    VREA UN KIT SOLAR FOTOVOLTAIC DE 6KW CU INJECTIE IN RETEA AS VREA SA PRIMESC O OFERTA DE PRET

Lasa un raspuns