Alege un sistem fotovoltaic solar 12V de calitate pentru uz rezidenţial

1

În fiecare gospodărie există activităţi şi aplicaţii care necesită electricitate. Pentru a economisi banii daţi în mod normal către stat, deoarece folosim energie electrică din reţeaua naţională, putem investi într-un sistem solar fotovoltaic econom. Deoarece aceste sisteme folosesc energia gratuită a soarelui, veţi beneficia de electricitate la costuri minime.

Ce este un sistem fotovoltaic solar 12V pentru uzul rezidenţial?

Sistem fotovoltaic solar 12V rezidențial prețuri mici

Sistem fotovoltaic solar 12V rezidențial

Puteţi alege pentru casă un sistem fotovoltaic solar 12V. Un astfel de sistem fotovoltaic solar 12V este compus din patru panouri solare electrice unicristaline IPM 200W, un invertor sinusoidal Victron Phoenix 12V 1200W, un regulator baterii solare Steca Solarix şi o baterie pentru turbine eoliene mici. Acest sistem solar fotovoltaic este unul independent, care produce energie care poate fi folosită în numeroase aplicaţii practice.

Datorită calităţii componentelor, acest sistem fotovoltaic solar 12V este durabil în timp. Atât panourile solare electrice unicristaline, cât şi invertorul sinusoidal valorifică o tehnologie modernă, care le conferă un plus de rezistenţă şi de eficacitate.

Alege un sistem fotovoltaic solar 12V pentru diferite aplicaţii

Un astfel de sistem fotovoltaic solar 12V este potrivit pentru a încărca diferite aplicaţii cu o cantitate de energie nu foarte mare. De exemplu, un astfel de sistem fotovoltaic solar 12V este perfect pentru a încărca maşinuţe sau utilaje electrice (maşinuţe de golf, maşinuţe pentru medici folosite în lumea sportului, maşinuţe pentru transportul de marfă în hale industriale etc.).

Pe de altă parte, un sistem fotovoltaic solar 12V este perfect pentru a asigura necesarul de electricitate în vederea iluminatului unei locuinţe atât în interior, cât şi la exterior. Grădina şi curtea vor beneficia de lumină suficientă pe timp de noapte dacă veţi folosi un sistem fotovoltaic rezidenţial 12V.

Descriere sistem fotovoltaic solar 12V rezidențial cu invertor

Acest sistem fotovoltaic solar 12V rezidențial cu invertor IPM200Wx4-1200W-PRS3030-30Ah-100Ah are în componența sa următoarele: patru panouri electrice unicristaline IPM 200W, un invertor sinusoidal Victron Phoenix 12V 1200W, un regulator baterii solare Steca Solarix PRS 3030-12V-24V-30A și o baterie pentru turbine eoliene mici 12V 100Ah 31 TRJ AGM. Acest sistem fotovoltaic solar 12V rezidențial are o multitudine de aplicații practice, putând fi folosit pentru iluminarea casei, iluminarea curtii, alimentarea cu energie electrică a mașinilor și utilajelor.

Mai multe detalii despre acest sistem fotovoltaic solar rezidenţial 12V, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune | eSolar.ro

Lasa un raspuns