Investeşte într-un sistem fotovoltaic independent pentru a face economii

1

Un sistem fotovoltaic independent reprezintă o soluţie excelentă pentru a reduce cheltuielile unui consumator mare aflat într-un perimetru mic, aşa cum este, de exemplu, o hală de producţie.

Energia solară gratuită este „materia primă” a unui sistem fotovoltaic independent

Sistem fotovoltaic independent cu invertor

Sistem fotovoltaic independent cu invertor

Un astfel de kit solar stand-alone este econom pentru că foloseşte energia solară pentru a produce energie electrică. Cum pentru energia soarelui nu se plăteşte nimic, atunci electricitatea se obţine cu costuri de producţie 0.

În plus, avantajul unui sistem fotovoltaic independent 12V este acela al calităţii, care determină atât o eficienţă ridicată, cât şi o durabilitate mare în timp. Cu cât kitul fotovoltaic independent achiziţionat este mai rezistent, cu atât investiţia va merita fiecare bănuţ şi va fi amortizată în timp. Nu veţi cheltui pentru reparaţii neprevăzute, pentru că acest sistem fotovoltaic independent este compus din elemente de înaltă calitate.

Astfel, este bine de ştiu care sunt componentele unui asemenea sistem fotovoltaic independent 12V. Acesta are în componenţa sa următoarele: şapte panouri electrice unicristaline IPM 200W, un invertor panou fotovoltaic Victron Phoenix 12V 1600W Compact, o automatizare fotovoltaică Steca Tarom 245-12V-24V-48V-45A şi un acumulator de instalaţii solare şi eoliene 12V 150Ah J150 TRJ SG.

Alege un sistem fotovoltaic independent, modern şi eficient

Pe lângă rolul principal, acela de a produce o cantitate mare de energie necesară în hale industriale, acest sistem fotovoltaic independent bifează cu succes de pe lista de dorinţe ale clienţilor şi acea doză de „tehnologie”. Astfel, invertorul Victron Phoenix prezintă interfaţă pentru PC, interfaţă care are izolare galvanică între invertor panou fotovoltaic şi calculator.

Şi controler-ul Steca Tarom, special pentru aplicaţii de telecomunicaţii sau pentru sisteme hibride fotovoltaice are numeroase funcţii inteligente ce permit utilizatorului să ajusteze caracteristicile sistemului. În plus, bateriile din gama Signature de tip deep-cylce încorporează Tehnologia T2, o tehnologie avansată care oferă performanţă, durabilitate şi eficienţă.

Descriere sistem fotovoltaic independent

Acest sistem solar independent asigură o energie mare și este indicat să fie utilizat acolo unde se consumă o cantitate mare de energie, într-un perimetru mic, cum ar fi o hală industrială. Sistemul solar de sine stătător cu invertor IPM200Wx7-1600W-Tarom245-45Ah-150Ah are următoarele componente: șapte panouri electrice unicristaline IPM 200W, un invertor panou fotovoltaic Victron Phoenix 12V 1600W Compact, o automatizare fotovoltaică Steca Tarom 245-12V-24V-48V-45A si un acumulator de instalații solare și eoliene 12V 150Ah J150 TRJ SG.

Mai multe detalii despre acest sistem fotovoltaic independent şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Stâlp solar galvanizat cu lampă LED de iluminat | eSolar.ro

Lasa un raspuns