Potejează mediul şi asigură confortul familiei cu o lampă cu led durabilă

1

Există numeroase sisteme de iluminat pentru grădina locuinţei şi fiecare alege ceea ce se potriveşte cel mai bine nevoilor sale. Cu toate acestea, de multe ori alegerile sunt greşite şi descoperim că am ales un sistem costisitor şi poate nu îndeajuns de eficient pe cât ne-am fi dorit. Tocmai din acest motiv trebuie să ne informăm mai bine din timp, pentru a alege tot ce este mai calitativ pentru locuinţa noastră, căci confortul familiei are prioritate.

Lampa cu led Idella Sirius SLI011005, durabilitate excelentă

Lampă cu led pentru grădină Idella Sirius

Lampă cu led pentru grădină Idella Sirius

Suntem obişnuiţi să schimbăm frecvent becurile din locuinţă sau cele folosite pentru ilumiantul exterior tocmai pentru că acestea au o calitate slabă şi nu sunt rezistente. Aceste becuri tradiţionale sunt foarte sensibile şi ineficiente, însă multe persoane le cumpără datorită preţului mic. Dacă facem însă un calcul, vom remarca faptul că înlocuirea becurilor ieftine într-un an ne va costa mai mult decât dacă am fi investit de la început într-un set de becuri cu led de calitate, eficiente şi durabile.

O lampă cu led durabilă din seria Idella Sirius este o investiţie foarte inteligentă pentru familia noastră. Această lampă pentru ilumiantul exterior este foarte rezistentă la praf şi apă si nu se sparge precum becurile clasice cu neon, aşa că vom profita vreme îndelungată de avantajele ei. Cu o tensiune de 230 V, această lampă cu led durabilă produce suficientă lumină pentru curtea noastră în timpul nopţii.

Alege o lampă cu led durabilă pentru a proteja natura

Lămpile cu led Idella Sirius folosesc energia solară pentru a fi funcţionale, deci nu au nevoie de electricitate şi nu poluează. Se pot conecta chiar şi la un sistem solar fotovoltaic, iar cu ajutorul acestuia veţi profita şi de electricitate pentru locuinţă, dar şi de iluminat econom şi prietenos cu natura. Becurile clasice cu neon conţin mercur şi sunt considerate toxice, în timp ce becurile cu led sunt reciclabile şi prietenoase cu natura. Aşadar, nu trebuie să facem niciun compromis între binele naturii şi confortul familiei noastre cu o lampă cu led durabilă din gama Idella Sirius.

Descrierea lămpii cu led pentru grădina Idella Sirius SLI011005

Spre deosebire de becurile cu neon, care se aprind şi se sting de câteva zeci de ori pe minut, cele cu led luminează încontinuu, sunt mai rezistente şi nu se sparg. Becurile cu led se pot recicla, în timp ce becurile cu neon sunt considerate deşeuri toxice, întrucât conţin mercur. Avantajele tehnologiei cu led nu se opresc însă aici, acestea având capacitatea de a reduce consumul de energie electrică şi, mai mult de atât, ele se pot alimenta şi cu energie solară produsă de panourile fotovoltaice. Lampa cu led pentru grădină Idella Sirius SLI011005 este ideală pentru montarea pe stâlpii de iluminat public, oferind o eficientă ridicată şi niveluri înalte de luminozitate şi intensitate. Funcţională la o tensiune de 230 V, această lampă cu led economică este realizată din aluminiu şi are o rezistenţă mare la praf şi apă.

Mai multe detalii despre această lampă cu led pentru grădină şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Apă caldă cu un cazan pe peleţi uşor întreţinut | eSolar.ro

Lasa un raspuns