Cum să ai o vacanţă de neuitat cu o baterie solară pentru rulotă?

3

Fie că este vorba despre vacanţa de vară sau cea de iarnă, niciodată nu putem refuza câteva zile frumoase de relaxare totală, în locuri minunate. Vacanţele cu familia sau cu prietenii trebuie să ne aducă zâmbetul pe buze şi să rămână amintiri plăcute peste ani.

Vacanţele cu rulota, economie şi independenţă în acelaşi timp

Baterii solare Victron GEL 12v220Ah de calitate

Baterii solare Victron GEL 12v220Ah

Din ce în ce mai multe persoane preferă să achiziţioneze o rulotă destinată vacanţelor petrecute cu familia. Un prim avantaj al unei vacanţe cu rulota constă în independenţa faţă de hoteluri, restaurante sau alte locuri unde, în mod normal, trebuia să vă faceţi rezervări şi să plătiţi bani în plus.

Uneori, din cauza aglomeraţiei, toate hotelurile pot fi pline şi tu poţi rămâne fără rezervare în vacanţa dorită. Aceasta nu este însă o problemă pentru posesorii de rulotă, căci ei pot înnopta în aceasta oricâte zile de vacanţă îşi doresc. În rulotă vă puteţi prepara mesele şi puteţi beneficia de confortul dorit.

O baterie solară pentru rulotă te poartă într-o vacanţă fără griji. O baterie solară problemă înmagazinează energie electrică şi o oferă proprietarului în momentele în care este solicitată, aşa că veţi putea călători fără emoţii. O baterie solară cu gel Victron 12v220Ah este durabilă şi eficientă, fiind perfectă pentru vacanţe de neuitat din orice moment al anului.

O baterie solară pentru rulotă înseamnă independenţă şi economie. Veţi putea petrece o vacanţă frumoasă fără griji, într-un mod confortabil.

Ce baterie solară pentru rulotă să alegem?

Una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteţi face în ceea ce priveşte bateria solară pentru rulotă este tehnologia care prezintă electrolitul din interior sub formă de gel.

O baterie solară Victron GEL 12v220Ah este superioară bateriilor tradiţionale în ceea ce priveşte durata de viaţă. Acumulatorii solari cu gel suportă un număr mult mai mare de cicluri de descărcare şi încărcare, fiind foarte rezistenţi la şocuri.

Această baterie solară Victron amintită are o capacitate de descărcare de 20 de ore de 220Ah şi primeşte la achiziţionare o garanţie de doi ani. Întrucât această baterie solară cu gel poate fi depozitată chiar şi un an fără a necesita încărcare, este o alegere perfectă pentru orice proprietar de rulotă.

Vacanţa cu rulota poate fi însă şi un eşec dacă nu vă aiguraţi din timp că totul funcţionează corespunzător. Achiziţionaţi o baterie solară pentru rulotă de calitate şi veţi bifa de pe listă o achiziţie importantă înainte de a pleca la drum.

Descriere baterie solară Victron GEL 12v220Ah

Acumulatorii solari GEL 12v220Ah de la Victron au, în comparație cu acumulatorii AGM, o durată de funcționare mai mare și suportă un număr mai mare de cicluri complete de încărcare și descărcare. Datorită faptului că electrolitul din interiorul acestor baterii este sub forma de gel, ele sunt extrem de rezistente la șocuri. Folosite în general la sistemele cu panouri solare fotovoltaice, la rulote, vehicule electrice sau aspiratoare industriale, bateriile solare cu gel au avantajul de a fi depozitate perioade lungi de timp, de pana la un an, fără a necesita încărcare. Acumulatorii solari GEL 12v220Ah au o capacitate la descărcare în 20 de ore de 220Ah și o garanție de 2 ani.

Mai multe informații despre bateriile solare cu gel și alți acumulatori pentru panouri fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

3 comentarii

  1. Pingback: Baterii solare Victron GEL cu rezistență șocuri | eSolar.ro

Lasa un raspuns