Energie nouă pentru o generație nouă cu geanta solară fotovoltaică

0

Auzim adesea – mai ales de la adolescenții anilor ’80-’70 – că „generația asta de copii parcă s-a născut cu telefoanele mobile și cu tabletele în mână, iar noi, în copilărie, ne bucuram când găseam un abțibild nou în gumele Turbo.” Vă sună cunoscută afirmația? Fie că am spus-o noi, fie că am auzit-o de la alții, tot ne-a pus pe gânduri.

Astăzi, copiii și adolescenții au la dispoziție toate gadgeturile posibile: laptopuri, telefoane inteligente, tablete, Xbox-uri și așa mai departe. În plus, și toată tehnologia pentru a le ține pe acestea mereu în funcțiune, oriunde s-ar afla utilizatorii: baterie solară, geantă solară fotovoltaică și alte tipuri de gadgaturi solare.

Vremurile noi cer tehnologii noi: geanta solară fotovoltaică pentru gadgeturi mereu în funcțiune

Geanta solară fotovoltaică preț

Geanta solară fotovoltaică

Involuntar sau nu, cei născuți în secolul trecut nu ne putem abține să nu ne gândim și să comparăm generația noastră cu generația actuală. Ne gândim că adolescenții de astăzi nu mai știu să se bucure cum o făceam noi pe vremea când eram ca ei, tocmai din cauza tehnologiei.

E adevărat, unii devin dependenți de aceste gadgeturi, însă am fi incorecți dacă am spune că dezvoltarea tehnologiei nu aduce nimic bun. Dimpotrivă! Tocmai această tehnologie ne ajută să comunicăm mai mult și mai rapid unii cu alții, oriunde ne-am afla. Și nu doar atât. Până și modul în care se face educația în școli și în universități s-a schimbat foarte mult. Temele, proiectele și chiar unele examene nu mai ajung de multă vreme pe catedră, ci în inbox-ul profesorilor.

Mai mult, în unele școli, elevii au înlocuit caietele dictando sau de matematică cu tablete, tocmai pentru că acestea oferă aplicații capabile să-i ajute să învețe mai bine. De aceea, e foarte important să ne gândim și la aceste lucruri, și să ne aplecăm puțin și asupra avantajelor acestor gadgeturi.

Cu toții le folosim, fie că vorbim de telefoane mobile, aparate foto digitale sau tablete. Și, mai mult, ne dorim ca acestea să ne stea la dispoziție mereu. Să recunoaștem, cine nu și-ar dori energie oriunde s-ar afla, fără grija bateriilor descărcate? Soluții există, tocmai datorită dezvoltării tehnologiei. Și nu orice tehnologie, ci una curată și extrem de utilă. Geanta solară fotovoltaică este una dintre ele.

Descriere gadget solar geantă solară fotovoltaică tip încărcător

8 wați de energie solară incorporată în geanta solară fotovoltaică într-un caz simplificat care creează încărcătorul solar perfect pentru iPad. De asemenea, geanta solară fotovoltaică încarcă majoritatea celorlalte tablete, telefoane și camere digitale profesionale. Bateria universală stochează puterea unei baterii de iPad pentru a fi folosit oricând!

Cu geanta solară fotovoltaică tip încărcător ai o oră în soare, o oră de video! Bateria plină dublează autonomia tabletei! Incarcă: Tablete – Apple: iPad, iPad 2 BlackBerry: Playbook LG: T-Mobile G-Slate Samsung: Galaxy Tab, Tab 10.1. și multe alte gadgeturi!

Mai multe informații despre această geantă solară fotovoltaică și alte tehnologii fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns