Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Acumulator AGM Deep Cycle Dyno Europe 12v70J pentru sisteme fotovoltaice

DynoAGM12v70J
(781.83 Ron pret cu TVA)
657.00 Ron
În stoc
+

Descrierea acumulatorului AGM Deep Cycle Dyno Europe 12v70J pentru sisteme fotovoltaice

Acumulatorul AGM Deep Cycle Dyno Europe 12v70J pentru sisteme fotovoltaice asigura o eficienta crescuta, o durabilitate mare si este rezistent la socuri mecanice ori vibratii, avand avantajul de a nu prezenta scurgeri, datorita electrolitului sub forma de acid pe care il contine si care este absorbit intr-un material din fibre de sticla, intre placile de capilaritate. Acumulatorul AGM Deep Cycle Dyno Europe 12v70J poate fi utilizat si in aplicatiile pentru vehicule electrice, dar si in sisteme marine, asigurand calitatea optima, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Acumulatorul AGM Deep Cycle Dyno Europe 12v70J suporta pana la 650 de cicluri de descarcare partiala si are o capacitate nominala de 73.3 Ah.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Formula speciala & technologia AGM ofera putere mare la pornirea motoarelor si cicluri de incarcare-descarcare adanci si lungi.

Toti acumulatorii solari AGM Dyno sunt baterii ciclice, placile sunt special proiectate pentru cicluri adanci.

COD: DynoAGM12v70J
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului AGM Deep Cycle Dyno Europe 12v70J pentru sisteme fotovoltaice

•    Putere nominala: 12 V;
•    Capacitate nominala: 73.3 Ah;
•    Dimensiuni: 349x168x176 mm;
•    Terminal: M6;
•    Greutate: 21.6 kg;
•    Tehnologie: AGM;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!