Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Acumulator cu ciclu profund pentru fotovoltaice AGM Dyno Europe 12v160

DynoAGM12v160
(1,692.18 Ron pret cu TVA)
1,422.00 Ron
În stoc
+

Descrierea acumulatorului cu ciclu profund pentru fotovoltaice AGM Dyno Europe 12v160

Acumulatorul cu ciclu profund pentru fotovoltaice AGM Dyno Europe 12v160 este ideal pentru pornirea motoarelor pentru barci, caravane sau rulote, electrostivuitoare sau masini de tuns iarba electrice, dar poate fi utilizat si in instalatiile fotovoltaice. Suportand pana la 650 de cicluri de descarcare partiala, acumulatorul cu ciclu profund pentru fotovoltaice AGM Dyno Europe 12v160 ofera o siguranta mare la scurgeri, intrucat electrolitul din interiorul sau este absorbit intr-un material din fibre de sticla, intre placile de capilaritate, astfel ca nu curge in cazul unor socuri mecanice. Mai mult de atat, acumulatorul cu ciclu profund pentru fotovoltaice AGM Dyno Europe 12v160 are o durata lunga de viata si nu are nevoie de un grad ridicat de intretinere, umplerea lui cu apa distilata fiind necesara odata la 1-2 ani. 

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Formula speciala & technologia AGM ofera putere mare la pornirea motoarelor si cicluri de incarcare-descarcare adanci si lungi.

Toti acumulatorii solari AGM Dyno sunt baterii ciclice, placile sunt special proiectate pentru cicluri adanci.

COD: DynoAGM12v160
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului cu ciclu profund pentru fotovoltaice AGM Dyno Europe 12v160

•    Putere nominala: 12 V;
•    Capacitate nominala: 181 Ah;
•    Dimensiuni: 530x209x217 mm;
•    Terminal: M8;
•    Greutate: 55 kg;
•    Tehnologie: AGM;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!