Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Acumulator fotovoltaic cu GEL pentru sisteme solare Dyno Europe 6v225

Acumulator fotovoltaic cu GEL pentru sisteme solare Dyno Europe 6v225

 
1,093.50 Ron
(1,301.27 Ron pret cu TVA)
DynoGEL6v225
În stoc
+

Descrierea acumulatorului fotovoltaic cu GEL pentru sisteme solare Dyno Europe 6v225

Acumulatorul fotovoltaic cu GEL pentru sisteme solare Dyno Europe 6v225 are o rezistenta mare in cazul socurilor sau a vibratiilor, datorita faptului ca electrolitul pe care il contine este sub forma densa si nu se poate varsa. Ideal pentru instalatiile fotovoltaice, dar si pentru pornirea motoarelor rulotelor, masinilor de tuns iarba electrice sau a electrostivuitoarelor, acumulatorul fotovoltaic cu GEL pentru sisteme solare Dyno Europe 6v225 poate livra mereu calitatea solicitata, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Cu o putere nominala de 6 V si o rezistenta optima la multe cicluri de incarcare-descarcare, acumulatorul fotovoltaic cu GEL pentru sisteme solare Dyno Europe 6v225 ofera inalta performanta si durabilitate.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL6v225
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului fotovoltaic cu GEL pentru sisteme solare Dyno Europe 6v225 

•    Putere nominala: 6 V;
•    Capacitate nominala: 209 Ah;
•    Dimensiuni: 244x188x275 mm;
•    Terminal: A;
•    Greutate: 31.9 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review