Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

Acumulator fotovoltaic pentru aplicatii ciclice Dyno Europe cu GEL 12v80

Acumulator fotovoltaic pentru aplicatii ciclice Dyno Europe cu GEL 12v80

 
873.00 Ron
(1,038.87 Ron pret cu TVA)
DynoGEL12v80
În stoc
+

Descrierea acumulatorului fotovoltaic pentru aplicatii ciclice Dyno Europe cu GEL 12v80

Persoanele care isi instaleaza un sistem de panouri solare sau un sistem eolian vor avea nevoie si de baterii de acumulatori solare, acele dispozitive care au rolul de a stoca si de a utiliza ulterior energia regenerabila. In lipsa bateriilor solare, persoanele care au instalat un sistem fotovoltaic, se vor putea folosi de energia provenita de la soare, doar in momentul in care ea se produce, adica nu si in conditii de vreme nefavorabila, cu nori si precipitatii. Acumulatorul fotovoltaic pentru aplicatii ciclice Dyno Europe cu GEL 12v80 este solutia ideala pentru inmagazinarea energiei solare pentru ca aceasta sa poata fi utilizata in conditii de vreme rea. Rezistent la socuri mecanice si vibratii, acumulatorul fotovoltaic pentru aplicatii ciclice Dyno Europe cu GEL 12v80 nu prezinta risc de scurgere, intrucat electrolitul din interiorul sau este sub forma densa, de gel. Acumulatorul fotovoltaic pentru aplicatii ciclice Dyno Europe cu GEL 12v80 are o putere nominala de 12 V, ofera o performanta ridicata si are o durata lunga de viata.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL12v80
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului fotovoltaic pentru aplicatii ciclice Dyno Europe cu GEL 12v80

•    Putere nominala: 12 V;
•    Capacitate nominala: 83.51 Ah;
•    Dimensiuni: 260x168x212 mm;
•    Terminal: M8;
•    Greutate: 24 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review