Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Acumulator instalatii solare cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v135

Acumulator instalatii solare cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v135

 
1,368.00 Ron
(1,627.92 Ron pret cu TVA)
DynoGEL12v135
În stoc
+

Descrierea acumulatorului instalatii solare cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v135

Asemeni bateriilor solare cu acid AGM, bateriile solare cu GEL au acelasi scop in instalatiile fotovoltaice si anume de a stoca energia regenerabila pentru a o folosi in situatiile in care panourile solare nu mai pot produce energie solara (conditii climatice nefavorabile). Daca bateriile solare AGM au electrolitul sub forma de acid, in cazul celor cu GEL, electrolitul este intr-o stare densa, de forma unui gel si suporta un numar mai ridicat de cicluri complete de incarcare-descarcare. Acumulatorul instalatii solare cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v135 este imun la scurgeri si rezistent in cazul unor socuri mecanice sau vibratii, fiind util atat in cazul instalatiilor fotovoltaice, cat si in sistemele marine sau in aplicatiile pentru vehicule electrice. Acumulatorul instalatii solare cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v135 poate furniza mereu calitatea solicitata, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme si suporta pana la 650 de cicluri de descarcare la 50%.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL12v135
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului instalatii solare cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v135 

•    Putere nominala: 12 V;
•    Capacitate nominala: 153.9 Ah;
•    Dimensiuni: 340x173x303 mm;
•    Terminal: A;
•    Greutate: 41.9 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review