Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Acumulator solar 6 OPzV 2v 600Ah Victron GEL Long Life cu siguranta maxima la scurgeri

6 OPzV 600
(2,618.60 Ron pret cu TVA)
2,200.50 Ron
În stoc
+

Descrierea acumulatorului solar 6 OPzV 2v 600Ah Victron GEL Long Life

Acumulatorul solar de la Victron, OPzV 2v 600Ah GEL Long Life are capacitatea de a rezista la mai mult de 1800 de cicluri de descarcare partiala si este folosit cu succes in sistemele de energie regenerabila. Acest tip de baterii sunt realizate prin tehnologia VRLA, adica sunt sigilate si nu lasa gazul sa scape prin supapele de siguranta numai daca se supraincalzesc. Datorita electrolitului sub forma de gel, acumulatorii OPzV de la Victron ofera o siguranta maxima la scurgeri si nu necesita mentenanta. Acest tip de baterii sunt folosite ca sursa de alimentare in aplicatiile stand-by sau on-line de telecomunicatii.
COD: 6 OPzV 600

Acest acumulator solar tubular are 2500 cicluri la 50% DOD!

 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului solar 6 OPzV 2v 600Ah Victron GEL Long Life

  • Tensiune: 2 V;
  • Capacitate la descarcare in 10 de ore: 600 Ah;
  • Dimensiuni: 145x206x688 mm;
  • Greutate: 49 kg;
  • Garantie: 2 ani;
  • Cartea tehnica se regaseste in atasament;
  • Comanda minima 12 bucati.


Tehnologie VRLA - VRLA vine de la Valve Regulated Lead Acid, ceea ce inseamna ca bateriile sunt sigilate. Gaz va scapa prin supapele de siguranta numai in cazul in care cedeaza o celula sau se supraincarca acumulatorul solar.

Baterii solare sigilate GEL - Electrolitul din interiorul acumulatorilor solari este sub forma de gel. In general, acest tip de acumulatori au, in comparatie cu acumulatorii AGM, o durata de functionare mai mare si suporta un numar mai mare de cicluri complete de incarcare/descarcare.

Autodescarcare scazuta - Datorita utilizarii retelelor de calciu si plumb si material de inalta puritate, acumulatorii solari Victron VRLA pot fi stocate perioade foarte lungi de timp fara reincarcare. Rata de autodescarcare este mai mica de 2% pe luna la 20'C. Descarcarea se dubleaza pentru fiecare 10 grade Celsius in plus. Prin urmare bateriile AGM sau GEL de la Victron Energy pot fi depozitate pana la un an de zile fara reincarcare.

 

Important!

Carte tehnica - Acumulator solar 6 OPzV 2v 600Ah Victron GEL Long Life cu siguranta maxima la scurgeri (Carte_tehnica_-_Acumulator_solar_6_OPzV_2_v_600_Ah_Victron_GEL_Long_Life_cu_siguranta_maxima_la_scur, 256 Kb) [Descărcare]

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!