Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Acumulator solar de stocare cu GEL Dyno Europe 12v44

Acumulator solar de stocare cu GEL Dyno Europe 12v44

 
468.00 Ron
(556.92 Ron pret cu TVA)
DynoGEL12v44
În stoc
+

Descrierea acumulatorului solar de stocare cu GEL Dyno Europe 12v44

Bateriile solare sunt echipamente indispensabile intr-un sistem de panouri fotovoltaice, intrucat ele au rolul de a stoca energia solara produsa de acestea si de a o utiliza in mod eficient, in situatiile in care soarele sau limina solara nu este disponibila, adica in conditiile de vreme nefavorabila. Bateriile solare pot fi umplute cu acid, uscat-incarcate sau cu GEL, cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa o indeplineasca fiind rezistenta la multiple cicluri de incarcare-descarcare. Acumulatorul solar de stocare cu GEL Dyno Europe 12v44 suporta pana la 650 de cicluri de descarcare la 50 la suta, are o durata lunga de vita si este rezistent la stres mecanic, socuri sau vibratii. Acumulatorul solar de stocare cu GEL Dyno Europe 12v44 are o putere nominala de 12 V, nu necesita mentenanta si este imun la scurgeri, datorita faptului ca electrolitul sau este in stare densa, sub forma de gel.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL12v44
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului solar de stocare cu GEL Dyno Europe 12v44 

•    Putere nominala: 12 V;
•    Capacitate nominala: 43.13 Ah;
•    Dimensiuni: 198x167x158 mm;
•    Terminal: M6;
•    Greutate: 13.5 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review