Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

Acumulator solar deep cycle cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v110D

Acumulator solar deep cycle cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v110D

 
1,858.50 Ron
(2,211.62 Ron pret cu TVA)
DynoGEL12v110D
În stoc
+

Descrierea acumulatorului solar deep cycle cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v110D

Acumulatorul solar deep cycle cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v110D are o durata lunga de viata, ofera inalta performanta si este rezistent la socuri si vibratii. Fara a avea nevoie de mentenanta, acumulatorul solar deep cycle cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v110D este ideal pentru a fi folosit in sistemele de energie regenerabila, in sistemele de telecomunicatii sau in sistemele marine, avand rolul de a stoca energia solara. Avand o siguranta maxima la scurgeri, intrucat electrolitul pe care il contine are o forma densa acumulatorul solar deep cycle cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v110D este rezistent si la stres mecanic. Indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme, acumulatorul solar deep cycle cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v110D poate livra mereu calitatea solicitata atunci cand este nevoie.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL12v110D
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului solar deep cycle cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v110D

•    Putere nominala: 12 V;
•    Capacitate nominala: 104 Ah;
•    Dimensiuni: 285x270x230 mm;
•    Terminal: A;
•    Greutate: 38.7 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review