Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Acumulator solar Victron AGM 12v130Ah cu rezistenta la scurgere

VIC12V130AGM
(1,440.50 Ron pret cu TVA)
1,210.50 Ron
În stoc
+

Descrierea acumulatorului solar Victron AGM 12v130Ah

Acumulatorii solari AGM 12v130Ah de la Victron au principala calitate de a lucra in regim de descarcare profunda. Bateriile solare AGM sunt mai potrivite pentru a livra curenti foarte mari intr-un timp scurt, decat bateriile cu gel. Recomandate in cazul rulotelor, la pornirea motoarelor, la sistemele de back-up ale cladirilor de birouri sau ale spitalelor, bateriile AGM 12v130Ah au avantajul ca, in cazul unor rasturnari, au o rezistenta de suta la suta la scurgere, datorita faptului ca electrolitul din interior este absorbit intr-un material din fibre de sticla. Aceasta actioneaza ca un burete, absoarbe tot lichidul si nu il lasa sa se raspandeasca.

COD: VIC12V130AGM

Caracteristici tehnice ale acumulatorului solar Victron AGM 12v130Ah

  • Tensiune: 12 V;
  • Capacitate la descarcare in 20 de ore: 130A h;
  • Dimensiuni: 410x176x227 mm;
  • Greutate: 38 kg;
  • Garantie: 2 ani;
  • Cartea tehnica se regaseste in atasament.

 

 

Detalii despre tehnologia acumulatorilor Victron

Tehnologie VRLA - VRLA vine de la Valve Regulated Lead Acid, ceea ce inseamna ca bateriile sunt sigilate. Gaz va scapa prin supapele de siguranta numai in cazul in care cedeaza o celula sau se supraincarca acumulatorul solar.

Baterii solare sigilate AGM - AGM vine de la Absorbent Glass Mat, ceea ce inseamna ca in aceste baterii solare, electrolitul este absorbit intr-un material din fibre de sticla intre placile de capilaritate. Bateriile AGM sunt mai potrivite pentru livrare in scurt timp de curenti foarte mari decat bateriile solare cu gel.

Baterii solare sigilate GEL - Electrolitul din interiorul acumulatorilor solari este sub forma de gel. In general, acest tip de acumulatori au, in comparatie cu acumulatorii AGM, o durata de functionare mai mare si suporta un numar mai mare de cicluri complete de incarcare/descarcare.

Autodescarcare scazuta - Datorita utilizarii retelelor de calciu si plumb si material de inalta puritate, acumulatorii solari Victron VRLA pot fi stocate perioade foarte lungi de timp fara reincarcare. Rata de autodescarcare este mai mica de 2% pe luna la 20°C. Descarcarea se dubleaza pentru fiecare 10 grade Celsius in plus. Prin urmare bateriile AGM sau GEL de la Victron Energy pot fi depozitate pana la un an de zile fara reincarcare.

 

Important!

Carte tehnica - Acumulator solar Victron AGM 12v130Ah cu rezistenta la scurgere (Carte_tehnica_-_Acumulator_solar_Victron_AGM_12_v_130_Ah_cu_rezistenta_la_scurgere.pdf, 256 Kb) [Descărcare]

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!