Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Acumulator solar Victron AGM 12v14Ah ideal pentru sistemele de backup

Acumulator solar Victron AGM 12v14Ah ideal pentru sistemele de backup

 
153.00 Ron
(182.07 Ron pret cu TVA)
VIC12V14AGM
În stoc
+

Descrierea acumulatorului solar Victron AGM 12v14Ah ideal pentru sistemele de backup

Acumulatorii solari AGM 12v12Ah de la Victron sunt ideali pentru stocarea si convertirea energiei fotovoltaice si a celei eoliene in scopul utilizarii ulterioare a acesteia. Electrolitul din interiorul acestor baterii nu se varsa, in cazul in care acestea se rastoarna, el fiind absorbit intr-un material din fibre de sticla, intre placile de capilaritate. Acumulatorii solari AGM 12v12Ah sunt ideali pentru sistemele de backup pentru iluminatul in birouri sau ale spitalelor si au capacitatea de a asigura mentinerea curentului electric in cazul intreruperii furnizarii acestuia. Bateriile AGM de la Victron pot fi depozitate pana la un an de zile, fara a necesita incarcare.

COD: VIC12V14AGM

 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului solar Victron AGM 12v14Ah ideal pentru sistemele de backup

  • Tensiune: 12 V;
  • Capacitate la descarcare in 20 de ore: 14 Ah;
  • Dimensiuni: 151x98x101 mm;
  • Greutate: 4,1 kg;
  • Garantie: 2 ani;
  • Cartea tehnica se regaseste in atasament.

 

Detalii despre tehnologia acumulatorilor Victron

Tehnologie VRLA - VRLA vine de la Valve Regulated Lead Acid, ceea ce inseamna ca bateriile sunt sigilate. Gaz va scapa prin supapele de siguranta numai in cazul in care cedeaza o celula sau se supraincarca acumulatorul solar.

Baterii solare sigilate AGM - AGM vine de la Absorbent Glass Mat, ceea ce inseamna ca in aceste baterii solare, electrolitul este absorbit intr-un material din fibre de sticla intre placile de capilaritate. Bateriile AGM sunt mai potrivite pentru livrare in scurt timp de curenti foarte mari decat bateriile solare cu gel.
 
Baterii solare sigilate GEL - Electrolitul din interiorul acumulatorilor solari este sub forma de gel. In general, acest tip de acumulatori au, in comparatie cu acumulatorii AGM, o durata de functionare mai mare si suporta un numar mai mare de cicluri complete de incarcare/descarcare.

Autodescarcare scazuta - Datorita utilizarii retelelor de calciu si plumb si material de inalta puritate, acumulatorii solari Victron VRLA pot fi stocate perioade foarte lungi de timp fara reincarcare. Rata de autodescarcare este mai mica de 2% pe luna la 20°C. Descarcarea se dubleaza pentru fiecare 10 grade Celsius in plus. Prin urmare bateriile AGM sau GEL de la Victron Energy pot fi depozitate pana la un an de zile fara reincarcare.

 

Important!

Carte tehnica - Acumulator solar Victron AGM 12v14Ah ideal pentru sistemele de backup (Carte_tehnica_Acumulator_solar_Victron_AGM_12v_14_Ah_ideal_pentru_sistemele_de_backup.pdf, 256 Kb) [Descărcare]

No posts found

Write a review