Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

Acumulatori cu GEL pentru sisteme solare fotovoltaice Dyno Europe 6v200

Acumulatori cu GEL pentru sisteme solare fotovoltaice Dyno Europe 6v200

 
1,057.50 Ron
(1,258.43 Ron pret cu TVA)
DynoGEL6v200
În stoc
+

Descrierea acumulatorilor cu GEL pentru sisteme solare fotovoltaice Dyno Europe 6v200

Imuni la scurgeri, in cazul unor vibratii, rasturnari sau alte socuri, acumulatorii cu GEL pentru sisteme solare fotovoltaice Dyno Europe 6v200 sunt ideali pentru inmagazinarea rezervelor de energie regenerabila. Avand o putere nominala de 6 V si o capacitate de a suporta pana la 650 de cicluri de descarcare partiala, acumulatorii cu GEL pentru sisteme solare fotovoltaice Dyno Europe 6v200 pot fi utilizati si in aplicatiile pentru vehicule electrice sau in sistemele marine, oferind o durabilitate maxima si o inalta performanta. Spre deosebire de acumulatorii AGM, acumulatorii cu GEL pentru sisteme solare fotovoltaice Dyno Europe 6v200 nu au nevoie de intretinere.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL6v200
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorilor cu GEL pentru sisteme solare fotovoltaice Dyno Europe 6v200 

•    Putere nominala: 6 V;
•    Capacitate nominala: 209.95 Ah;
•    Dimensiuni: 323x178x228 mm;
•    Terminal: M8;
•    Greutate: 31.1 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review