Acumulatori de instalatii solare si eoliene 12V 150Ah J150 TRJ SG

2V150AhJ15TRJSG
(1,601.23 Ron pret cu TVA)
1,345.57 Ron
În stoc
+

Descriere acumulatori 12V-150Ah pentru instalatii solare fotovoltaice si turbine eoliene J150 TRJ SG

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata si o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila si pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse. Gama Signature incorporeaza Tehnologia T2 istoric dovedita, o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima, o durata de utilizare mai lunga si energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design si tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 si tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat si amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Baterii DEEP CYCLE FLOODED, 1200 cicluri la 50% DOD, 2 ani garantie

Model – J150 – Signature Line

 

Date tehnice acumulatori 12V-150Ah pentru instalatii solare fotovoltaice si turbine eoliene J150 TRJ SG

  • Tensiune (V): 12;
  • Capacitate (Ah) 5 ore: 120;
  • Capacitate (Ah) 20 ore: 150;
  • Capacitate (Ah) 100 ore: 166;
  • Kilowatt consum la 100 ore KWh: 1.99;
  • Terminal: 2;
  • Lungime (mm): 351;
  • Latime (mm): 181;
  • Inaltime (mm):283;
  • Greutate (kg): 38.

 

Important!

 

Economii luna de luna folosind acumulatori 12V-150Ah pentru instalatii solare fotovoltaice si turbine eoliene

Sistemele solare fotovoltaice cu turbine eoliene sunt sisteme hibrid, ce functioneaza atat datorita razelor soarelui captatate de panourile solare, cat si datorita vantului ce invarte eoliana. Aceste sisteme hibrid au nevoie de acumulatori de calitate pentru a putea pastra in siguranta energia electrica suplimentara. Cu acumulatori 12V-150Ah pentru instalatii solare fotovoltaice si turbine eoliene putem avea garantia ca avem o casa independenta echipata inteligent, care sa ne ajute sa facem economii luna de luna.

Energia solara si cea eoliana, o sursa inepuizabila si gratuita pentru producerea de electricitate

Folosirea energiei eoliene si solare pentru producerea electricitatii este o inventie extraordinara in zilele noastre. Putem sa ne producem acasa energia electrica si putem sa ne rupem definitiv de reteaua nationala si, implicit, de plata facturilor lunare.Aceste energii sunt gratuite, inepuizabile si regenerabile.

Folosind acumulatori 12V-150Ah pentru instalatii solare fotovoltaice si turbine eoliene cheltuielile lunare scad semnificativ

Nu trebuie sa ne ascunde dupa deget, este adevarat ca banii ne ghideaza foarte multe alegeri in viata. Acceptam jobul mai bine platit sau cautam sa cumparam produsul cu un raport calitate-pret cat mai bun. Investitia intr-un sistem solar fotovoltaic cu eoliana este o investitie de viitor, ce ajuta in timp semnificativ economiile familiei.

Acumulatorii sunt cei care pastreaza in deplina siguranta energia electrica produsa in exces. Pentru a nu fi nevoiti sa cheltuim des bani pe inlocuirea acumulatorului, este esential sa urmarim indicatiile si sa stim cum sa diferentiem un acumulator bun de unul cu o rezistenta scazuta. De exemplu, gama de acumulatori 12V-150Ah pentru instalatii solare fotovoltaice si turbine eoliene fac parte din portofoliul de inalta calitate Trojan, iar tehnologia patentata mareste atat capacitatea sustinuta a bateriilor, cat şi amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Acumulatori de instalatii solare si eoliene 12V 150Ah J150 TRJ SG (Acumulatori_instalatii_solare_si_eoliene_12V_150Ah_J150_TRJ_SG.pdf, 265 Kb) [Descărcare]

Carte Tehnica Acumulatori Fotovoltaice Trojan SG (Carte_Tehnica_Acumulatori_Fotovoltaice_Trojan_SG.pdf, 370 Kb) [Descărcare]

La 1200 cicluri inseamna 3 ani si jumatate de viata dar la un consum de 50%. In practica din experienta mea nu ajungi sa consumi 50% in fiecare zi ci fluctuant 15%,23%,40% deci descarcari partiale ceea ce mareste durata de viata a bateriei la 5-6 ani. Dimensionarea bancului de baterii de la inceput este cea mai importanta pentru ca asa pot fi protejate in timp indelungat.
Write a review
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!