Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Acumulatori solari Varta LAD60 AGM Deep-Cycle

LAD60
(696.15 Ron pret cu TVA)
585.00 Ron
În stoc
+

Descriere baterii solare Varta 12V-60Ah LAD60 AGM Deep-Cycle

Acumulatorii solari Varta LAD60 AGM Deep-Cycle au fost dezvoltati special pentru ultimele modele de barci cu electromotor, yachturi, rulote, sisteme fotovoltaice, eoliene si foloseste tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat). Din acest motiv bateria poate sa puna la dispozitie rezerve de energie enorme cu care poate alimenta numerosi consumatori electrici pe intreaga ei durata de functionare. Datorita autodescarcarii minime, se preteaza perfect si pentru utilizarea sezonala si nu necesita intretinere.

COD: LAD60


Caracteristici baterii solare Varta 12V-60Ah LAD60 AGM Deep-Cycle

 • Ideali pentru barcile cu performanta electrica inalta, yachturi, rulote si pentru sisteme de energie regenerabila;
 • Tehnologie AGM rezista excelent la socuri si vibratii;
 • Durabilitate exceptionala: rezistenta la cicluri de pana la opt ori mai mare decat bateriile conventionale (pana la 800 de cicluri la un grad de descarcare de 50%);
 • Robusta, constructie absolut etansa;
 • Ideal pentru toate necesitatile dumneavoastra de pornire si de alimentare.

 

Date tehnice baterii solare Varta 12V-60Ah LAD60 AGM Deep-Cycle

 • Capacitate: 20 h (EN) 60 Ah;
 • Capacitate: 5 h (EN) 49 Ah;
 • Dimensiuni: 265x166x188 mm;
 • Curent pornire la -18: (CCA), EN [A]:370 A;
 • Marine Cranking Amps: (SAE) @ 0°C: 450 A;
 • Greutate: 20.7 kg;
 • Tehnologie: Deep-Cycle AGM;
 • Alte date tehnice gasiti in atasament;
 • Garantie: 2 ani.

 

Important!

 

Energie electrica asigurata pe yachturi cu baterii solare Varta 12V-60Ah

Calatoriile cu yacht-ul pot fi o adevarata placere pentru acele persoane care isi doresc sa incerce ceva inedit. Peisajul de vis din largul apei, ruperea de viata de zi cu zi, dar si posibilitatea de a capata un bronz ideal sunt doar cateva dintre avantajele unei astfel de vacante.

Un sistem cu panouri solare si acumulatori, ideal pentru producerea electricitatii pe yacht-uri

Totusi, pentru a putea asigura conditiile minime de calatorie, un yacht trebuie sa beneficieaza de energie electrica. Fiind departe de tarm, cea mai buna metoda o constituie valorificarea energiei regenerabile si gratuite a soarelui. Instalarea unor panouri solare poate fi de un real folos pentru a produce energia electrica necesara traiului.

Alaturi de panourile solare se pot monta si baterii solare varta 12V-60Ah, care vor inmagazina energia electrica in exces. Aceasta energie poate fi utilizata pe timp de noapte, cand energia solara lipseste.

Cu baterii solare Varta 12V-60Ah calatoriile cu yacht-ul nu mai sunt lipsite de utilitati

Aceste baterii solare Varta 12V-60Ah se preteaza perfect pentru folosirea sezoniera, asa cum sunt calatoriile cu yacht-ul, din timpul verii. Bateriile baterii solare Varta sunt perfecte pentru a furniza energia electrica necesara utilitatilor, precum: functionarea aragazului, a plitei electrice, a cuptorului, televizorului, incarcarea telefoanelor, a laptopului, iluminatul interior etc.

Bateria solara Varta 12V-60Ah are o autodescarcare minima si foloseste tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat), care ii ofera un plus de eficienta si durabilitate. Acesti acumulatori solari rezistenti la scurgeri sunt capabili sa ofere cantitati uriase de energie inmagazinata, fara a fi sensibili la socuri sau vibratii.

Acumulatori_solari_Varta_LAD60_AGM_Deep_Cycle (Acumulatori_solari_Varta_LAD60_AGM_Deep_Cycle.pdf, 206 Kb) [Descărcare]

Foarte convenabil pretu si e totusi VARTA! Nu se merita sa te complici cu cine stie ce baterii chinezesti. Eu sunt multumit si patit in trecut cu asa ceva.
pana acum am folosit acumulatori cu acid, foarte interesant acestia cu gel, cred ca sunt fosrte practici
Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!