Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Adaptoare solare AC pentru USA compatibile cu incarcatoarele solare 18V

57.23 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a adaptorului solac AC pentru USA

Este imbucurator faptul ca in ultima vreme sistemele solare fotovoltaice ce produc energie verde sunt tot mai raspandite. Atat utilizatori casnici, cat si companii mari investesc in sisteme curate de producere a energiei electrice. In cadrul unor sisteme complete sunt necesare si adaptoare solare AC pentru USA, care joaca un rol fundamental in producerea energiei verzi. Aceste adaptoare solare AC pentru USA au compatibilitate cu incarcatoarele solare 18V si astfel completam cu succes un sistem ecologic de producere a energiei verzi. Gama de adaptoare solare AC pentru USA regasita pe site-ul esolar.ro este de inalta calitate, cu o durabilitate mare in timp. Construite din materiale trainice, adaptoarele solare compatibile cu incarcatoare solare de pe site-ul nostru te ajuta sa iti construiesti propriul sistem fotovoltaic cu amortizare rapida a investitiei intiale.

Adaptorarele solare AC pentru USA se conecteaza la incarcatoarele solare de curent alternativ de 18V cu conectorii standard din SUA. Se suprapun peste conectorii standard din SUA ai incarcatorului solar de curent alternativ de 18V.

Nota: Pachetul nu include incarcatorul de curent alternativ de 18V. Va rugam sa-l cumparati separat.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!