Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Adaptoare solare cu conectori de la priza auto la mama 3.5x1.1mm pentru conectarea panourilor fotovoltaice

103.02 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a adaptoarelor solare

Ce spuneti de o vacanta, departe de agitatia orasului? Fie ca alegi o vacanta cu rulota sau cu masina personala, e bine sa fii asigurat din punct de vedere energetic. Pentru aceia care au nevoie de adaptoare solare cu conectori de la priza auto la mama 3.5x1.1mm, pe esolar.ro gasesti o gama variata de produse care sa raspunda nevoilor tale. Aceste adaptoare solare cu conectori de la priza auto la mama 3.5x1.1mm sunt ideale pentru a putea conecta orice panou fotovoltaic marca Voltaic (inclusiv la Arc 20W) la priza auto. Cu un panoul solar iti poti asigura in calatori necesarul de electricitate in mod independent pentru incarcarea diferitelor gadgeturi ce permit conexiune prin USB. Cu adaptoare solare cu conectori de la priza auto la mama 3.5x1.1mm iti asiguri o sursa sigura de energie verde oriunde te-ai afla.

Adaptoarele solare cu conectori de la priza auto la mama 3.5x1.1mm au la un capat o priza auto iar la celalalt capat un conector mama 3.5x1.1mm. Pot fi conectate la orice panou fotovoltaic marca Voltaic inclusiv la Arc 20W.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!