Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Adaptor AC pentru Australia compatibil cu incarcatorul solar de 18V

85.84 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a adaptorului AC pentru Australia

Oriunde ne-am afla, avem nevoie de dispozitivele mobile – tehnologia ne urmareste si depindem de ea. Fie ca ne referim la telefoane, tablete, smartwatch sau laptopuri, toate acestea au nevoie de energie electrica pentru a putea functiona. Astfel, este important sa ne asiguram ca in functie de locul in care calatorim, ne puteam conecta la priza sau incarca dispozitivele mobile. Mai sunt situatii in care insa trebuie sa gandim outside the box. Astfel, incarcatorul solar de 18V, mai ales cand plecam intr-o vacanta nu trebuie sa lipseasca din bagaj. Impreuna cu un adaptor AC pentru Australia care sa fie compatibil cu incarcatorul solar de 18V, nu ne vom teme de notificarea ”low battery”. Unde mai punem ca incarcatorul solar de 18V este eco-friendly. Pe scurt, genereaza electricitate folosind energia solara, fara a afecta mediul inconjurator. Tu vei fi multumit, iar planeta va fi la randul sau recunoscatoare.

Se conecteaza la incarcatorul de curent alternativ de 18V cu mufa standard in Australia/Noua Zeelanda. Se ataseaza încarcatorului de 18V peste conectorii standard în SUA.

Nota: Nu include incarcator de curent alternativ de 18V. Va rugam sa-l cumparati separat.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!