Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Adaptor AC pentru Europa compatibil cu incarcatorul solar de 18V

57.23 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a adaptorului AC pentru Europa

Conform unor rapoarte, energia verde ia locul energiei conventionale in viitor. Este un raspuns firesc al omenirii in ceea ce priveste evolutia, dar si nevoia de a protejea planeta pe care traim. Plus ca, resursele conventionale sunt limitate, iar multe dintre ele se vor epuiza in curand. Astfel, este nevoie de o schimbare, o schimbare pe care din ce in ce mai multi oameni o adopta. Evolutia se vede chiar si cand vine vorba despre gadgeturi precum este incarcatorul solar de 18V. Acesta utilizeaza energia solara in mod eficient pentru a produce necesarul de energie electrica al utilizatorului. Pe esolar.ro, alaturi de incarcatorul solar de 18V puteti gasi o multime de alte produse destinate energiei verzi. Este important de stiut ca incarcatorul solar de 18V este compatibil cu adaptorul AC pentru Europa, astfel ca oriunde v-ati afla pe batranul continent, nu veti ramane in pana.

Se conecteaza la incarcatorul solar de 18V AC rezultand stilul standard european de conectare. Se suprapune peste conectorii standard din SUA ai incarcatorului solar de curent alternativ de 18V.

Nota: Nu include incarcator de curent alternativ de 18V. Va rugam sa-l cumparati separat.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!