Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Adeziv elastic non coroziv, rezistent la razele UV, pentru etansare impermeabila a instalatiei solare pret ieftin

Adeziv elastic non coroziv, rezistent la razele UV, pentru etansare impermeabila a instalatiei solare

 
88.20 Ron
(104.96 Ron pret cu TVA)
În stoc
+

Avantajele adezivului non coroziv


Domenii de utilizare
Acest adeziv adera bine la majoritatea substraturilor si este potrivit pentru realizarea imbinarilor flexibile permanente. Materialele adecvate pentru acest adeziv sunt: lemnul, metalele, grundurile si vopselele bicomponente, ceramica, precum si materialele plastice. Consultati manualul producatorului inainte de utilizare pe material transparent.


Rezistenta chimica
Adezivul rezista bine la radiatiile UV, la actiunea apei dulci, a apei de mare si a detergentilor. Este rezistent la actiunea temporara a combustibililor, a uleiurilor minerale, a grasimilor vegetale si animale; Nu este rezistent la actiunea acizilor organici si minerali si a solutiilor bazice, precum si a solventilor. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ. Contactati-ne pentru orice aplicatie specifica.


Metoda de aplicare
Pregatirea suprafetelor: Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate, fara grasimi si praf. Aderenta poate fi imbunatatita prin degresarea substraturilor folosind solutii special.


Finisare / netezire
Netezirea adezivului trebuie facuta inainte ca acesta sa-si formeze o pelicula deasupra. Orice alt agent de netezire trebuie testat in prealabil pentru a evalua compatibilitatea acestora.


Curatare
Adezivul poate fi curatat cu orice solvent adecvat. Odata intarit, produsul poate fi indepartat numai mecanic. Curatarea mainilor si a pielii trebuie facuta imediat folosind servetele sau un sapun adecvat. Nu folositi solventi!


Vopsire
Poate fi vopsit cu multe tipuri de vopseluri. Vopseaua trebuie validata prin testare, cele mai bune rezultate se obtin daca adezivul se intareste mai intai, mai ales in cazul vopselelor pe baza de lac. Duritatea si grosimea stratului vopselei pot afecta elasticitatea adezivului, miscarea imbinarii si pot provoca craparea vopselei. Vopselurile din PVC nu sunt in general compatibile.

No posts found

Write a review