Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

Baterie GEL pentru instalatii si sisteme solare Dyno Europe 6v110

Baterie GEL pentru instalatii si sisteme solare Dyno Europe 6v110

 
594.00 Ron
(706.86 Ron pret cu TVA)
DynoGEL6v110
În stoc
+

Descrierea bateriei GEL pentru instalatii si sisteme solare Dyno Europe 6v110

Bateria GEL pentru instalatii si sisteme solare Dyno Europe 6v110 este ideala pentru pornirea motoarelor barcilor, rulotelor, caravanelor sau a masinilor de tuns iarba electrice, avand o putere nominala de 6 V si o capacitate nominala de 116.85 Ah. Datorita faptului ca electrolitul pe care il contine este intr-o stare densa, bateria GEL pentru instalatii si sisteme solare Dyno Europe 6v110 asigura o siguranta de scurgere de suta la suta, are o durata lunga de viata si nu are nevoie de intretinere. Bateria GEL pentru instalatii si sisteme solare Dyno Europe 6v110 suporta un numar mare de cicluri de incarcare-descarcare si este prevazuta cu doua manere ce fac mai usoara ridicarea si transportarea sa.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL6v110

 

Caracteristici tehnice ale bateriei GEL pentru instalatii si sisteme solare Dyno Europe 6v110 

•    Putere nominala: 6 V;
•    Capacitate nominala: 116.85 Ah;
•    Dimensiuni: 193x168x208 mm;
•    Terminal: M8;
•    Greutate: 17.9 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review