Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Baterie solara OpzS 3800 Victron cu rezistenta la impact

OpzS Solar 3800
(6,886.53 Ron pret cu TVA)
5,787.00 Ron
În stoc
+

Descriere baterie solara reincarcabila OpzS 3800 Victron

Bateria solara OPzS 3800 cu acid, fabricata de Victron, a fost conceputa pentru a suporta cicluri repetate de descarcare, in conditii de consum intens de energie, avand capacitatea de a rezista la peste 1800 de descarcari. Produsul nu necesita un nivel ridicat de intretinere, nivelul apei distilate din baterie fiind necesar a se completa odata la doi sau trei ani. Bateria solara OPzS 38000 are o durata lunga de viata si este rezistenta la impact sau la scurt circuite electrice. Aceste baterii sunt disponibile fie in forma uscata, recomandate in cazul transportului aerian, fie umplute cu electrolit.

COD: OpzS Solar 3800

Caracteristici tehnice baterie solara reincarcabila OpzS 3800 Victron

 • Capacitate nominala la 120 ore la 20°C: 3800 Ah;
 • Capacitate la 10 ore la 20°C: 2675 Ah;
 • Dimensiuni: 212x487x837 mm;
 • Greutate (umplut cu acid): 200 kg;
 • Garantie 2 ani;
 • Cartea tehnica se regaseste in atasament.

 

Alte caracteristici baterie solara reincarcabila OpzS 3800 Victron

 • Baterie solara OpzS 3800 Victron cu acid, cu placi tubulare, 2500 cicluri la 50% descarcare!
 • Durata de viata: 20 ani la 20°C, 10 ani la 30°C, 5 ani la 40°C;
 • 1800 de cicluri la descarcari adanci de pana la 80% din bancul de acumulatori;
 • Manufacturat conform DIN 40736, EN 60896 and IEC 61427.

 

Intretinere redusa pentru o baterie solara reincarcabila OpzS 3800 Victron

 • In conditii normale de funcționare la 20°C, apa distilata trebuie sa fie adaugata la fiecare 2-3 ani.


Uscat-incarcat sau gata de utilizare. Bateriile sunt disponibile umplute cu electrolit sau uscat-incarcate (pentru stocare pe termen lung, transport de containere sau pentru transport aerian). Bateriile uscat incarcate trebuie sa fie umplute cu acid sulfuric diluat (cu densitate 1,24 kg/l @ 20ºC). Electrolitul poate fi mai puternic pentru climate reci sau mai slabe pentru climate calde.

 

Important!

 

Ce este, unde si cum folosim o baterie solara reincarcabila?

O baterie solara reincarcabila este o componenta de baza in sistemul fotovoltaic solar. Cu ajutorul unei baterii solare energie in plus produsa de instalatia fotovoltaica este depozitata in siguranta. Astfel, se impiedica risipa de energie si se creste economia proprietarului de kit solar.

Pentru ce tip de sistem solar fotovoltaic este necesara o baterie solara reincarcabila?

Sistemele solare fotovoltaice pot fi de tip on-grid sau de tip off-grid. Un sistem fotovoltaic on-grid este legat la retea si nu este productiv decat pe timpul zilei, cand conditiile meteo sunt favorabile. Sistemul on-grid nu are acumulatori, iar surplusul de energie nu poate fi stocat. El este introdus in reteaua nationala, de unde poate fi folosit de catre alti consumatori.

Pe de alta parte, un sistem solar off-grid este independent, fara legatura la reteaua nationala. O baterie solara reincarcabila determina stocarea energiei suplimentare, pentru a fi folosita la nevoie (in caz de pana de curent, pe timpul noptii etc).

O baterie solara reincarcabila: avantaje si riscuri

O baterie solara reincarcabila are principalul avantaj ca pastreaza in siguranta energie electrica produsa de panourile solare fotovoltaice. Totusi, exista si unele dezavantaje. Principalul inconvenient pe care il are o baterie solara reincarcabila este reprezentat de sensibilitatea la socuri.

Unele modele de baterii solare sunt foarte sensibile si au tendinta sa curga destul de repede dupa cumparare. Este foarte important sa alegeti inca de la inceput o baterie solara reincarcabila de calitate, pentru a impiedica eventualele neplaceri.

Alege OpzS 3800 Victron, baterie solara reincarcabila pentru consumatorii mari

Pentru sistemele solare fotovoltaice din gospodarie nu este nevoie de baterii solare cu o capacitate extraordinar de mare, dar pentru un consumator mai mare, atunci cand sunt necesare capacitati mari de sute si chiar mii de Ah, este necesara o altfel de baterie solara.

O baterie solara reincarcabila cu capacitate mare este OpzS 3800 Victron. Aceasta baterie este caracterizata de  o durata lunga de viata, de pana la 20 de ani, caci rezista la peste 2000 de cicluri de descarcare partiala. Cu o capacitate nominala la 120 ore la 20°C de 3800 Ah, bateria solara reincarcabila OpzS 3800 Victron poate fi folosita in aplicatii energetice, hidroenergetice si termoenergetice.

Carte tehnica - Baterie solara OpzS 3800 Victron cu rezistenta la impact (Carte_tehnica_-_Baterie_solara_OpzS_3800_Victron_cu_rezistenta_la_impact.pdf, 290 Kb) [Descărcare]

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!