Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Baterii solare Lithium Victron 12.8V160Ah cu utilizare in aplicatii marine

Lithium solar Victron 12.8V160Ah
(12,300.44 Ron pret cu TVA)
10,336.50 Ron
În stoc
+

Descriere baterii solare lithium Victron 12.8V160Ah

Bateriile solare Lithium Victron 12.8V160Ah prezinta avantajul ca nu necesita mentenanta si spre deosebire de bateriile auto conventionale, au posibilitatea de a functiona in regim de descarcare profunda. Aceste baterii litiu-fier-fosfat pot fi periculoase in anumite conditii si pot constitui un pericol pentru siguranta utilizatorilor deoarece acestea contin, spre deosebire de alte tipuri de baterii reincarcabile, un electrolit inflamabil si sunt, de asemenea, mentinute sunt presiune. Din cauza acestor standarde de testare bateriile solare Lithium Victron 12.8V160Ah sunt mai stricte decat bateriile cu electrolit din acid, care necesita atat o gama larga de conditii de testare, cat si numeroase teste suplimentare. In general, bateriile solare Lithium Victron 12.8V160Ah sunt folosite in aplicatii de stocare a energiei regenerabile, aplicatii marine sau vehicule electrice si masini de curatenie industriale.

Acest acumulator Li-ion contine si sistem de echilibrare celule (Cell Balancing)!
Peste 5000 de cicluri la 50% descarcare!

COD: Lithium solar Victron 12.8V160Ah

Caracteristici tehnice baterii solare lithium Victron 12.8V160Ah

  • Tensiune nominala: 12.8 V;
  • Capacitate la 25°C: 160 Ah;
  • Dimensiuni: 320x338x233 mm;
  • Greutate: 33 kg.

 

Important!

 

Stocarea energiei verzi cu baterii solare lithium, floare la ureche!

Sistemele solare fotovoltaice sunt o cale sigura de obtinere a electricitatii intr-un mod econom si ecologic. Energia solara primita este gratuita, astfel ca sistemele solare fotovoltaice se raspandesc pe zi ce trece atat in gospodariile private, cat si in centrele comerciale mari, ferme, yacht-uri etc.

Orice sistem solar fotovoltaic off-grid are nevoie de baterii solare lithium

Sistemele solare fotovoltaice off-grid, spre deosebire de cele on-grid, beneficiaza de acumulatori. Daca sistemele on-grid injcteaza in retea surplusul de energie, sistemele off-grid pastreaza energia in plus in acumulatori, pentru a o folosi in momentele de nevoie (in penele de curent, pentru consumul pe timp de noapte etc).

Baterii solare lithium se diferentiaza de bateriile auto clasice prin durabilitatea lor

Un sistem solar cu baterii solare lithium se remarca printr-o eficienta si o fiabilitate ridicate. Tehnologia de functionare a acestor baterii vizeaza un regim de descarcare profunda, cu o mentenanta cat mai redusa. Aceste baterii solare lithium-ion sunt preferate pentru a fi transportate la masinile electrice si pentru sistemele fotovoltaice pentru ca sunt usoare. Litiul este cel mai usor metal ce poate stoca mai multa energie, datorita proprietatii sale de a fi reactiv.

Acele baterii solare lithium sunt mai usoare decat bateriile de tip AGM si rezista la un numar mare de cicluri de incarcare. Dezavantajul acestor baterii solare lithium este ca fabricarea este mai scumpa si tind sa fie usor inflamabile, deci au nevoie de o grija sporita din partea proprietarului. Cu toate acestea, alegerea unor baterii solare lithium reprezinta un pas important in vederea protejarii naturii, iar aceasta grija fata de mediul inconjurator este din ce in ce mai importanta pe zi ce trece.

Carte tehnica - Baterii solare Lithium Victron 12.8V160Ah cu utilizare in aplicatii marine (Carte_tehnica_Baterii_solare_Lithium_Victron_12_8_V_160_Ah_cu_utilizare_in_aplicatii_marine.pdf, 167 Kb) [Descărcare]

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!