Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Baterii solare stationare 20 OPzV 2v 2500Ah Victron GEL Long Life cu fiabilitate

20 OPzV 2500
(8,760.78 Ron pret cu TVA)
7,362.00 Ron
În stoc
+

Descrierea bateriilor solare stationare 20 OPzV 2v 2500Ah Victron GEL Long Life

Bateriile solare stationare sunt cunoscute pentru numeroasele avantaje pe care le au, in scopul folosirii lor in sistemele de energie regenerabila, sistemele de telecomunicatii precum si sistemele de iluminat in situatii de urgenta. Printre cele mai importante calitati ale bateriilor OPzV se numara durata lunga de viata a acestora, precum si rezistenta la peste 1800 de cicluri de descarcare partiala. Bateriile solare stationare 20 OPzV 2v 2500Ah GEL de la Victron ofera performanta si fiabilitate, nu necesita intretinere si pot fi depozitate pana la un an de zile fara a fi incarcate. Acest tip de acumulatori au o rata de autodescarcare mica si, datorita electrolitului sub forma de gel pe care il contin, sunt rezistente la impact si la rasturnari.
COD: 20 OPzV 2500

Aceste baterii solare tubulare au 2500 cicluri la 50% DOD!

Caracteristici tehnice ale bateriilor solare stationare 20 OPzV 2v 2500Ah Victron GEL Long Life

  • Tensiune: 2 V;
  • Capacitate la descarcare in 10 de ore: 2500 Ah;
  • Dimensiuni: 215x400x815 mm;
  • Greutate: 200 kg;
  • Garantie: 2 ani;
  • Cartea tehnica se regaseste in atasament;
  • Comanda minima 12 bucati.


Tehnologie VRLA - VRLA vine de la Valve Regulated Lead Acid, ceea ce inseamna ca bateriile sunt sigilate. Gaz va scapa prin supapele de siguranta numai in cazul in care cedeaza o celula sau se supraincarca acumulatorul solar.

Baterii solare sigilate GEL - Electrolitul din interiorul acumulatorilor solari este sub forma de gel. In general, acest tip de acumulatori au, in comparatie cu acumulatorii AGM, o durata de functionare mai mare si suporta un numar mai mare de cicluri complete de incarcare/descarcare.

Autodescarcare scazuta - Datorita utilizarii retelelor de calciu si plumb si material de inalta puritate, acumulatorii solari Victron VRLA pot fi stocate perioade foarte lungi de timp fara reincarcare. Rata de autodescarcare este mai mica de 2% pe luna la 20'C. Descarcarea se dubleaza pentru fiecare 10 grade Celsius in plus. Prin urmare bateriile AGM sau GEL de la Victron Energy pot fi depozitate pana la un an de zile fara reincarcare.

 

Important!

Carte tehnica - Baterii solare stationare 20 OPzV 2v 2500Ah Victron GEL Long Life cu fiabilitate (Carte_tehnica_-_Baterii_solare_stationare_20_OPzV_2_v_2500_Ah_Victron_GEL_Long_Life_cu_fiabilitate00, 256 Kb) [Descărcare]

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!