Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Baterii solare Victron GEL 12v220Ah cu rezistenta mare la socuri mecanice

Baterii solare Victron GEL 12v220Ah cu rezistenta mare la socuri mecanice

 
2,320.50 Ron
(2,761.40 Ron pret cu TVA)
VIC12v220GEL
În stoc
+

Descriere baterie solara cu gel Victron GEL 12v220Ah

Acumulatorii solari GEL 12v220Ah de la Victron au, in comparatie cu acumulatorii AGM, o durata de functionare mai mare si suporta un numar mai mare de cicluri complete de incarcare si descarcare. Datorita faptului ca electrolitul din interiorul acestor baterii este sub forma de gel, ele sunt extrem de rezistente la socuri. Folosite in general la sistemele cu panouri solare fotovoltaice, la rulote, vehicule electrice sau aspiratoare industriale, bateriile solare cu gel au avantajul de a fi depozitate perioade lungi de timp, de pana la un an, fara a necesita incarcare. Acumulatorii solari GEL 12v220Ah au o capacitate la descarcare in 20 de ore de 220Ah si o garantie de 2 ani.

COD: VIC12v220GEL

 

Caracteristici tehnice baterie solara cu gel Victron GEL 12v220Ah

  • Tensiune: 12 V;
  • Capacitate la descarcare in 20 de ore: 220 Ah;
  • Dimensiuni: 522x238x240 mm;
  • Greutate: 66 kg;
  • Garantie: 2 ani;
  • Cartea tehnica se regaseste in atasament.

 

Detalii despre tehnologia acumulatorilor Victron

Tehnologie VRLA - VRLA vine de la Valve Regulated Lead Acid, ceea ce inseamna ca bateriile sunt sigilate. Gaz va scapa prin supapele de siguranta numai in cazul in care cedeaza o celula sau se supraincarca acumulatorul solar.

Baterii solare sigilate AGM - AGM vine de la Absorbent Glass Mat, ceea ce inseamna ca in aceste baterii solare, electrolitul este absorbit intr-un material din fibre de sticla intre placile de capilaritate. Bateriile AGM sunt mai potrivite pentru livrare in scurt timp de curenti foarte mari decat bateriile solare cu gel.

Baterii solare sigilate GEL - Electrolitul din interiorul acumulatorilor solari este sub forma de gel. In general, acest tip de acumulatori au, in comparatie cu acumulatorii AGM, o durata de functionare mai mare si suporta un numar mai mare de cicluri complete de incarcare/descarcare.

Autodescarcare scazuta - Datorita utilizarii retelelor de calciu si plumb si material de inalta puritate, acumulatorii solari Victron VRLA pot fi stocate perioade foarte lungi de timp fara reincarcare. Rata de autodescarcare este mai mica de 2% pe luna la 20°C. Descarcarea se dubleaza pentru fiecare 10 grade Celsius in plus. Prin urmare bateriile AGM sau GEL de la Victron Energy pot fi depozitate pana la un an de zile fara reincarcare.

 

Important!

 

O baterie solara cu gel, durabilitate si eficienta pentru sistemul fotovoltaic

Din fericire, asistam in zilele noastre la o dezvoltare permanenta a sistemelor alternative de producere a energiei electrice. Sistemele solare fotovoltaice, dar si cele eoliene reprezinta o varianta foarte economa si eficienta de obtinere a electricitatii pentru fiecare gospodarie. Ba mai mult, cu aceste instalatii puteti beneficia si de alte avantaje: apa calda la preturi mici, aport la incalzirea locuintei si chiar furnizarea energiei pentru lampile de iluminat cu led. Astfel, investitia intr-un sistem solar este una inteligenta,  care ajuta intreaga familie vreme indelungata.

O baterie solara cu gel, esentiala intr-un sistem solar fotovoltaic

O baterie solara cu gel este o componenta importanta in cadrul unei instalatii destinate producerii electricitatii. Rolul acumulatorului este acela de a inmagazina energia electrica in plus, pastrand-o astfel pana cand aceasta va fi solicitata de catre proprietar. Practic, o baterie solara cu gel pastreaza toata energia care ar fi fost risipita si ne-o ofera in situatiile de criza.

Atunci cand este o pana de curent sau cand este noapte si soarele nu poate oferi energie pentru panouri, o astfel de baterie solara cu gel vine in intampinarea nevoilor unei gospodarii.

Pe de alta parte, trebuie sa tinem cont de faptul ca o baterie solara cu gel poate fi utilizata si in alte scopuri decat impreuna cu sistemul solar fotovoltaic. De exemplu, o asemenea baterie solara cu gel eficienta poate fi folosita pentru rulota, vehiculele utilitare electrice sau chiar aspiratoare industriale. In functie de capacitatea sa, fiecare baterie solara cu gel va poate oferi o anumita cantitate de electricitate pe care o puteti folosi dupa bunul plac.

O baterie solara cu gel, superioara fata de acumulatorii traditionali

Exista multiple tipuri de acumulatori pe piata, fiecare avand caracteristici diferite. Astfel, in functie de nevoie, clientii pot alege bateria solara potrivita cerintelor. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca o baterie solara cu gel este o alegere perfecta, deoarece are o eficienta ridicata si o rezistenta asemenea.

Bateriile solare Victron GEL 12v220Ah au o durata de viata prelungita, putand sa reziste chiar o perioada de un an fara a necesita incarcare. Tehnologia acestor baterii care prezinta electrolitul din interior sub forma de gel face ca bateriile sa fie foarte rezistente la socuri, deci au o durata de viata foarte mare.

Capacitatea de descarcare a bateriei cu gel Victron este de 20 de ore de 220Ah, fiind astfel o baterie excelenta pentru sistemul solar fotovoltaic, pentru rulota si chiar pentru vehiculele utilitare electrice.

Carte tehnica - Baterii solare Victron GEL 12v220Ah cu rezistenta mare la socuri mecanice (Carte_tehnica_-_Baterii_solare_Victron_GEL_12_v_220_Ah_cu_rezistenta_mare_la_socuri_mecanice.pdf, 256 Kb) [Descărcare]

No posts found

Write a review