Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Cadru de fixare a unui singur panou fotovoltaic pentru acoperis din tabla compatibil cu modulele 1650/2000 x 1000 mm (35 - 50 mm) pret ieftin

Cadru de fixare a unui singur panou fotovoltaic pentru acoperis din tabla compatibil cu modulele 1650/2000 x 1000 mm (35 - 50 mm)

 
463.50 Ron
(551.57 Ron pret cu TVA)
În stoc
+

Montarea cadrului de fixare a unui singur panou fotovoltaic pe acoperisurile din tabla

Cadrul de fixare a unui singur panou fotovoltaic permite prinderea pe verticala a modulului si poate fi amplasat pe acoperisuri din tabla. Aceasta poate fi ancorat cu usurinta pe structura acoperisului.

Datorita design-ului simplu si practic, structura cadrului de fixare din aluminiu pentru un panou fotovoltaic poate fi fixata cu usurinta pe acoperisurile din tabla, in mod etans, fara a permite infiltrarea apei. In plus, ofera posibilitatea de extindere, in functie de necesitati.

Intreaga structura a cadrului de fixare pentru un panou fotovoltaic poate fi montata atat pe verticala cat si pe orizontala fata de panta acoperisului. Aceasta poate rezista la o viteza a vantului de pana la 29 m/s si la o greutate a zapezii de pana la 200 N/m2.

Recomandam ca, inainte de instalare, sa verificati daca structura acoperisului este suficient de rigida pentru a sustine structura de prindere din aluminiu impreuna cu panoul fotovoltaic.

Detalii tehnice ale cadrului de fixare pentru un singur panou fotovoltaic

Cadrul de fixare a unui singur panou fotovoltaic pentru acoperis din tabla este realizat in intregime din aluminiu de inalta calitate, in timp ce accesoriile sunt fabricate din otel inoxidabil. Aliajul cadrului de fixare din aluminiu este EN AW-6005A T6, acesta fiind un aliaj pentru uz general potrivit pentru structuri cu rezistenta medie.

Toate elementele de sustinere si de prindere au fost supuse unor teste de tractiune mecanica pentru a verifica daca acestea coincid cu specificatiile de proiectare, garantand, astfel, o structura de inalta calitate.

No posts found

Write a review