Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Centrale termice pe lemne Vitra Passive House RIKA permit accesarea usoara a tuturor functiilor

E14642
(17,778.60 Ron pret cu TVA)
14,940.00 Ron
În stoc
+

Descriere centralelor centrale termice pe lemne Rika de 4 kW

Centralele termice pe lemne Vitra Passive House RIKA reprezinta cea mai ieftina sursa de incalzire datorita combustibilului utilizat care, in comparatie cu alti combustibili, sunt mult mai ieftini si mai eficienti si reprezinta alegerea perfecta pentru toti cei care care doresc sa beneficieze de un sistem de incalzire ecologic si economic. Specifica tututor centralelor termice pe lemne este capacitatea de incalzire ridicata si eficienta de peste 80%. Reglarea centralelor termice pe lemne este simpla si intuitiva si se face din panoul de comenzi ce permite accesarea tuturor functiilor intr-un mod usor si sigur. Functionarea centralelor termice Vitra Passive House RIKA poate fi setata fie manual, fie in mod automat, iar modul automat permite prin programatorul saptamanal sau prin timerul din dotare aprinderea sau stingerea sobei la perioade de timp prestabilite, in functie de nevoile individuale ale utilizatorilor.

COD: E14642

 

Caracteristici tehnice centrale termice pe lemne Rika de 4 kW

•  Modele carcasa: gresie, marmura;
•  Modele corp: negru;
•  Diametru racord: 130 mm;
•  Putere nominala: 4 kW;
•  Caldura degajata de: 2-4 kW;
•  Dimensiuni camera de ardere: 26x36x22 cm;
•  Capacitate camera de incalzire: 50-110 m3;
•  Dimensiuni: 1000x440x440 mm;
•  Greutate: 172 kg;
•  Eficienta: 80.9%.

Pret valabil pentru toate modelele acestui produs.

Beneficiile centralelor termice pe lemne RIKA le puteti gasi aici: http://www.esolar.ro/blog/centrale-pe-lemne-rika-mod-ieftin-si-flexibil-pentru-incalzire.html

Pentru dimensionarea, respectiv pozitionarea corecta a centralelor termice pe lemne RIKA, va rog vizitati link-ul urmator cu sfaturi utile: http://www.esolar.ro/sfaturi-utile/sfaturi-utile-referitoare-la-amplasarea-functionarea-si-intretinerea-centralelor-termice-rika.html

 

Economii pe timp de iarna cu centrale termice pe lemne Rika de 4 kW

Fie ca recunoastem sau nu, factorul financiar este cel care ne indruma mereu catre anumite decizii. Atunci cand ne hotaram sa investim intr-un sistem pentru incalzirea locuintei trebuie sa avem inca de la inceput certitudinea ca sistemul ales va fi avantajos pe o perioada lunga de timp. O casa echipata cu centrale termice pe lemne Rika de 4 kW va trece cu bine peste sezonul rece, economisind bani la finalul fiecarei luni.

De ce este mai econom sa iti incalzesti locuinta pe timp de iarna cu centrale termice pe lemne Rika de 4 kW?

Anumite sisteme invechite de incalzire, asa cum sunt resourile sau caloriferele electrice, consuma cantitati mari de electricitate ce cantaresc greu asupra facturii la final de luna. Nici sobele clasice nu sunt sisteme mai eficiente, astfel ca investitia in centrale termice pe lemne Rika de 4 kW intr-o gospodarie mica este una economa si de viitor.

Combustibilul folosit de catre aceste centrale termice pe lemne Rika de 4 kW este usor de gasit la nivel local, la preturi avantajoase. Se poate investi o singura data pe an in lemnele necesare incazirii casei, iar apoi, in timpul lunilor reci, nu va mai exista nicio cheltuiala.

Caldura ecologica si ieftina in casele mici cu centrale termice pe lemne Rika de 4 kW

Spre deosebire de sobele cu lemne, aceste centrale termice pe lemne Rika de 4 kW au o eficienta de peste 80% si nu fac risipa de energie termica. Arderea lemnului in centrale termice pe lemne Rika de 4 kW produce emisii reduse de carbon, ceea ce inseamna ca folosind centrale termice pe lemne Rika de 4 kW aerul este mai putin poluat. Aceasta metoda de incalzire este ecologica si economa, iar investitia intiala este amortizata rapid in gospodariile mici.

O gama de centrale termice pe lemne Rika de 4 kW este construita dupa standarde inalte de eficienta, valorificand o tehnologie superioara de incalzire a locuintei. Aceste centrale termice pe lemne Rika de 4 kW permit reglarea manuala sau automata de la un panou de comenzi cu functii intuitive. Folosirea si instalarea acestor centrale termice pe lemne Rika de 4 kW este facila, astfel ca nu mai exista nicio scuza pentru a inlocui vechile sisteme poluante si costisitoare de incalzire.

Carte tehnica - Centrale termice pe lemne Vitra Passive House RIKA permit accesarea usoara a tuturor functiilor (Carte_tehnica_Centralele_termice_pe_lemne_Vitra_Passive_House_RIKA_permit_accesarea_usoara_a_tuturor, 3,951 Kb) [Descărcare]

Pentru casa mea cu suprafata mica a fost o alegere binevenita.
Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!