Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Controller DMX cu telecomanda pentru aplicatiile RGB pret ieftin

Controller DMX cu telecomanda pentru aplicatiile RGB

 
[Contactați-ne pentru un preț]
În stoc

Descrierea controller-ului DMX cu telecomanda

Controller DMX cu telecomanda pentru aplicatiile RGB – cea mai simpla varianta de monitorizare si controlare a sistemelor de proiectoare pentru iluminatul zonelor private sau rezidentiale. Un Controller DMX cu telecomanda pentru aplicatiile RGB permite controlarea a pana la 32 de corpuri de iluminat RGB si permite modificarea parametrilor de culoare, efecte sau viteza. Controllerul va permite sa controlati de la distanta intreg sistemul de iluminat compus din proiectoare, astfel regland dupa propriile preferinte modul in care acestea functioneaza. In acest fel, puteti regla atat consumul de electricitate, cat si aspectul vizual al intregului sistem de iluminat. Este foarte simplu folosind un Controller DMX cu telecomanda pentru aplicatiile RGB sareglati in functie de preferinte proiectoarele, schimband mereu stilul arhitectural al spatiului dvs.

Caracteristicile tehnice ale controller-ului DMX

Controller-ul DMX cu telecomanda a fost conceput pentru controlul la distanta a pana la 96 de adrese DMX in 4 zone individuale pentru aplicatiile RGB.

Echipamentul a fost conceput pentru a permite utilizatorului sa controleze de la distanta pana la 96 adrese DMX in 4 zone individuale pentru aplicatiile RGB. Poate controla pana la 32 corpuri de iluminat RGB unde un corp este un bloc consecutiv de 3 adrese DMX in ordinea rosu, verde si albastru. Corpurile trebuie sa fie conectate in ordine logica, pentru fiecare zona programabila astfel incat efectele in miscare sa fie corect prezentate.

Primul corp ar trebui sa aiba adresa de baza DMX 001, al doilea adresa 004, apoi incrementarea cu 3 pana la maxim 96. Telecomanda este utilizata pentru toate functiile cum ar fi: culori statice, efecte ciclice, de urmarire , de viteza si efect dinamic.

Controller DMX cu telecomanda pentru aplicatiile RGB (Controller_DMX_cu_telecomanda_pentru_aplicatiile_RGB.pdf, 1,653 Kb) [Descărcare]

No posts found

Write a review