Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 25cm pentru incarcatoare solare pret ieftin

Extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 25cm pentru incarcatoare solare

 
68.68 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a extensiilor de cabluri solare

Cat de mult s-ar schimba planeta noastra daca de maine un procent mare din energia electrica de pe intreg globul s-ar produce in mod ecologic? Enorm! Am simti instant diferenta chiar si in marile orase, unde ar aerul s-ar schimba total. Din pacate foarte mare parte din electricitatea de care avem nevoie este produsa prin arderea de combustibili fosili. Aceasta practica emana o cantitate uriasa de gaze cu efect de sera, care au efecte nocive asupra sanatatii oamenilor si a planetei noastre. Sistemele solare fotovoltaice sunt o alternativa excelenta, producand electricitate intr-un mod ecologic, verde, fara niciun efect negativ asupra mediului. Pentru a putea conecta panourile fotovoltaice la acumulatori sunt necesare extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 25cm. Aceste extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 25cm te ajuta sa produci propria electricitate intr-un mod ecofriendly. Descopera si tu gama de extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 25cm si multe alte solutii de energie verde pe esolar.ro!

Cablu: Cablurile de extensie de la tata 3.5x1.1mm la mama 3.5x1.1mm cu conectori rezistenti la apa pentru conectarea panourilor fotovoltaice la acumulatori solari. Aproximativ 25 cm lungime.

Instructiunile de folosire ale extensiilor de cabluri solare 3.5x1.1mm 25cm:
  • Deconectati adaptorul cu unghi drept atasat cablului panoului fotovoltaic, apoi inserati cablul de extensie intre panoul solar si adaptorul cu unghi drept.

Scurta prezentare tehnica a extensiilor de cabluri solare

Instalarea extensiilor de cabluri solare 3.5x1.1mm 25cm:
  • Daca este achizitionat ca parte a unui kit (cu baterie), scoateti adaptorul cu unghi drept de pe panou rasucindu-l si tragand-ul in exterior.
  • Atasati cablul de extensie cu conectorul tata 3.5x1.1mm la cablul panoului fotovoltaic.
  • Reatasati adaptorul la capatul cablului de extensie si conectati-l la bateria solara sau la dispozitivul Voltaic.

Contine:
  • Cablu de extensie a panoului solar: 25 cm;
  • Conectori de la tata 3.5x1.1mm la mama 3.5x1.1mm.

Compatibile cu toate panourile solare Voltaic individuale, inclusiv cu panoul solar Arc 20W.

NOTA: Nu sunt compatibile cu panourile solare Arc 10W, incarcatoarele solare Fuse 10W si nici cu incarcatoarele solare pentru laptop Generator.
Producator:
Voltaic

No posts found

Write a review