Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Incarcatoare solare DC USB auto 12V - 24V 1A

137.37 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a incarcatorului solar

Te-ai pregatit corespunzator pentru vacanta urmatoare? Pe langa bagaje, acte si bani, atunci cand calatoresti cu masina ai nevoie de cateva dispozitive care iti vor usura viata pe timpul calatoriei. Printre acestea se numara si gama de incarcatoare solare DC USB auto, indispensabile pentru a furniza energia de care au nevoie dispozitivele electronice pe care le avem cu noi. Aceste incarcatoare solare DC USB auto prezinta doua iesiri USV, astfel ca se pot incarca in paralel diferite gadgeturi, asa cum ar fi smartphone-urile, tabletele, camerele foto etc. Avantajul major al acestor incarcatoare solare DC USB auto este reprezentat de faptul ca puteti furniza energie pentru baterii precum V15 sau V50 si asta doar avand un cablu USB de intrare la indemana. Cauta toate aceste solutii pe esolar.ro sau scrie-ne si te vom ajuta cu toate informatiile!

Au intrare de 12V - 24V CC si doua iesiri USB de 5V DC 1A. Pot incarca toate dispozitivele USB, inclusiv smartphone-urile si tabletele.

Folosind un cablu USB de intrare, incarcatoarele solare DC USB auto 12V - 24V CC pot incarca baterii precum: V15 sau V50.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!