Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Incarcatoare solare USB AC ideale in calatorii pentru incarcarea bateriilor solare Voltaic USB

91.58 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a incarcatorului solar

Iti doresti independenta energetica oriunde te afli, iar electricitatea sa fie una ecologica? Pe esolar.ro gasesti cele mai bune solutii pentru a-ti furniza singur propria energie electrica, fara niciun cost! Cu un panou fotovoltaic portabil iti poti asigura necesarul de energie pentru calatorii fara sa iti bati prea mult capul. Inmagazineaza energia verde obtinuta cu ajutorul unor incarcatoare solare USB AC ideale in calatorii pentru incarcarea bateriilor si uita de grija incarcarii telefonului sau a altor gadgeturi cand esti in miscare! Ideale pentru cei care calatoresc mult sau fac drumetii, aceste incarcatoare solare USB AC ideale in calatorii prezinta doua iesiti de 1A si astfel se pot incarca in paralel doua dispozitive electronice. Gama de incarcatoare solare USB AC ideale in calatorii de pe esolar.ro te ajuta sa protejezi planeta prin furnizarea de electricitate intr-un mod eco-friendly, fara a polua natura si fara a avea niciun cost suplimentar, intrucat energia solara este complet gratuita.

Incarcatoarele solare USB AC sunt ideale in calatorii. Avand doua iesiri USB de 1A va vor incarca smartphone-ul, tableta sau orice baterie solara Voltaic USB.

Conectorii sunt in stilul Americii de Nord NEMA 1-15.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!