Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Incarcatoare solare USB Canon LP-E8 pentru incarcarea acumulatorilor Canon EOS Rebel si EOS 700D

114.47 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a incarcatoarelor solare

Incarcatoare solare USB Canon LP-E8 – compatibile cu orice port USB, se pot coencta la orice incarcator sau acumulator solar fotovoltaic. Aceste incarcatoare solare USB Canon LP-E8 au un sistem de incarcare inteligenta, intrucat atapeaza curentul de incarcare la acumulatorul pe care il incarca, in acest fel asigurand o incarcare rapida, dar foarte sigura pentru acumulator. Daca esti in cautare de incarcatoare solare USB Canon LP-E8, pe esolar.ro iti punem la dispozitie kitul complet, ce include si cablul de alimentare MicroUSB. Incarcatoarele sunt realizate din materiale durabile, avand o rezistenta interna extrem de inalta, care face posibila o viata trainica a dispozitivului. In acest fel investitia ta va fi amortizata rapid, timp in care te poti bucura de incarcarea independenta a bateriilor camerei tale fara a afecta mediul inconjurator.

Cu incarcatoarele solare USB Canon LP-E8 poti incarca bateriile pentru camera Canon EOS Rebel si EOS 700D de la orice port USB inclusiv de la orice incarcator sau acumulator solar Voltaic. Incarcare rapida cu iesire de pana la 800 mA. Include cablul de incarcare MicroUSB.

COMPATIBILITATE

Canon: EOS Rebel T2i, EOS Rebel T3i, EOS Rebel T4i, EOS Rebel T5i, EOS 550D, EOS 600D, EOS 650D, EOS 700D.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!