Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Incarcatoare solare USB SONY NP-FZ 100 pentru incarcarea bateriilor de la camere

114.47 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a incarcatoarelor solare

Esti in cautare de incarcatoare solare USB SONY NP-FZ 100? Pe esolar.ro iti punem la dispozitie o gama bogata de incarcatoare solare cu ajutorul carora poti furniza energia necesara functionarii dispozitivelor tale electronice oriunde te-ai afla. Energia incarcata are provenienta ecologica, fiind vorba despre energia solara inepuizabila si gratuita de care dispunem o buna parte din cele 24h ale unei zile. Aceste incarcatoare solare USB SONY NP-FZ 100 sunt utile pentru a incarca direct, in siguranta, bateriile pentru SONY Alpha A7 III, A7R III, A9 sau altele de la orice port USB disponibil. Poti folosi incarcatoare solare USB SONY NP-FZ 100 in cadrul sistemului tau solar fotovoltaic daca esti in calatorii si ai nevoie de o baterie full pentru camera ta sau daca esti, de exemplu, un fotograf care trebuie sa isi incarca bateria camerei de mai multe ori in cadrul unei sedinte foto.

Cu incarcatoare solare USB SONY NP-FZ 100 poti incarca bateriile SONY Alpha A7 III, A7R III, A9 de la orice port USB inclusiv de la orice incarcator sau acumulator solar Voltaic. Include cablul de incarcare MicroUSB.

COMPATIBILITATE

Sony: Alpha 9, Alpha A9 / ILCE-9, Alpha 9R, Alpha A 9 R, Alpha A9S, Alpha A7 III, Alpha ILCE-7M3, Alpha ILCE-7M3K, Alpha A7R III, Alpha A7R3, Alpha ILCE-7RM3.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!