Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Incarcator individual 3,75V, compatibil cu lampile ELM 01-SD / PSD si ELM 04-SD / PSD pret ieftin

Incarcator individual 3,75V, compatibil cu lampile ELM 01-SD / PSD si ELM 04-SD / PSD

 
[Contactați-ne pentru un preț]
În stoc

Descrierea incarcatorului individual 3,75V

Pentru a asigura in orice moment siguranta oamenilor, in zonele cu potential exploziv este obligatoriu sa se foloseasca sisteme de iluminat care nu pot produce accidente electrice. Un Incarcator individual 3,75V, compatibil cu lampile ELM 01-SD / PSD si ELM 04-SD / PSD este o parte importanta dintr-un sistem de iluminat subteran. Acest Incarcator individual 3,75V, compatibil cu lampile ELM 01-SD / PSD si ELM 04-SD / PSD asigura buna incarcare a lampilor de iluminat. Datorita faptului ca este construit dupa ultimele norme de siguranta si protectie, acest incarcator indivdual reincarca lampile cu energie intr-un timp scurt si in deplina siguranta. Un Incarcator inndividual 3,75V, compatibil cu lampile ELM 01-SD / PSD si ELM 04-SD / PSD este potrivit in zonele miniere, pentru iluminarea spatiilor unde minerii muncesc, dar si in alte zone unde exista pericol de explozii.

Incarcatorul individual cu alimentare prin far este compatibil cu lampile de mine de tip ELM 01-SD / PSD si ELM 04-SD / PSD.

Domeniile de utilizare ale incarcatorului individual 3,75V, compatibil cu lampile ELM 01-SD / PSD si ELM 04-SD / PSD:
  • ATEX.

Acest produs poate fi folosit cu succes in diferite aplicatii din diverse domenii:
  • Iluminat medii cu potential exploziv.

Specificatiile tehnice ale incarcatorului individual 3,75V

  • Material carcasa - Policarbonat negru.
  • Tensiunea de iesire - 3.75V.
  • Semnalizare a incarcarii – DA.


Compatibil cu lampile de mine de tip: ELM 01-SD / PSD cu incarcare prin far si ELM 04-SD / PSD cu incarcare prin far. Proiectat si fabricat in Romania.

Caracteristicile tehnice ale incarcatorului individual 3,75V
Exista posibilitatea adaugarii unui modul electronic care permite comunicarea lampii cu un calculator pentru a verifica parametrii lampilor, nivelul de incarcare etc.

Incarcator individual 3,75V, compatibil cu lampile ELM 01-SD / PSD si ELM 04-SD / PSD (Incarcator_invidivual_3_75V_compatibil_cu_lampile_ELM_01_SD_PSD_si_ELM_04_SD_PSD.pdf, 1,673 Kb) [Descărcare]

No posts found

Write a review