Instalatii fotovoltaice monofazate de 10kW putere instalata

PV10KWFB
76,495.50 Ron
În stoc
+

Acest produs are inclus TVA de 5% pentru persoane fizice si institutii publice DAR pentru societati comerciale TVA -ul este 19% si pretul final se recalculeaza.

Descriere generala instalatia solara monofazata de 10 kW putere instalata

Instalatia fotovoltaica monofazata de 10kw putere instalata are 40 de panouri solare fotovoltaice policristaline si un invertor solar cu unda pura Victron foarte eficient. Instalatia solara monofazata cu 10kW putere instalata va asigura nevoia de energie pe timp de zi in locuri in care nu aveti nevoie sa stocati energia electrica pe timpul noptii, cum ar fi restaurante, cantine sau spalatorii de rufe.

Instalatia fotovoltaica monofazata de 10kW putere instalata este compus din:

Bateriile solare sau acumulatorii solari se dimensioneaza in functie de dorinta clientului ori aplicat pe nevoile de autonomie ale acestuia (1, 2, 3 zile) si va putem consilia in alegerea lor din categoria aferenta, accesand acest link. Specialistii recomanda incarcarea acumulatorilor solari odata pe luna la 100% fie cu un generator, fie de la retea pentru a proteja bateriile si pentru a prelungi durata lor de viata. Pentru montaj cu personal calificat apelati la Solar-Service.ro.

COD: PV10KWFB

 

Descrierea panourilor solare electrice policristaline IPPP-250W pentru instalatia solara monofazata de 10 kW

Panourile fotovoltaice policristaline Idella Power Poly Premium din gama premium de 250W au o eficienta de 15,06% ceea ce determina ca orice instalatie solara monofazata sa beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atat, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent daca sunt amplasate pe acoperis sau pe sol pot genera suficienta energie pentru consum. Aceste panouri solare policristaline sunt ideale pentru instalatiile fotovoltaice monofazate.

Date mecanice pentru panourile solare electrice IPPP-250W pentru instalatia solara monofazata de 10 kW

 • Celule: Policristaline;
 • Numar celule: 60 in serie;
 • Dimensiune: 1665 x 999 x 35 mm;
 • Greutate: 18,7 kg;
 • Grosime sticla: 3,2 mm;
 • Conector: MC4 – IP67.

Date electrice(STC) pentru panourile solare electrice IPPP-250W

 • Modul tip: Policristalin;
 • Putere nominala (Pmax): 250W;
 • Tensiune in circuit deschis (Voc): 37,52 V;
 • Curent de scurtcircuit (Isc): 8,53 A;
 • Tensiune la putere maxima (Vmpp): 30,73 V;
 • Curent la putere maxma (Isc): 8,15 A;
 • Eficienta: 15,06%;
 • Toleranta pozitiva de 0/+5W;
 • 25 de ani randament garantat!

Garantie: 10 ani.

 

Descrierea invertorului solar pentru instalatia solara monofazata de 10 kW Victron Quattro 48V

In ceea ce priveste tehnologia solara fotovoltaica, invertorul Quattro se diferentiaza de alte invertoare datorita posibilitatii de conectare la doua surse independente, avand doua intrari de CA. Invertoarele pentru panouri fotovoltaice din gama Quattro preiau furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni. Pentru un set complet de panouri fotovoltaice, se poate opta pentru unul dintre kiturile fotovoltaice stand alone - sisteme fotovoltaice independente.

Detalii despre invertotul solar pentru instalatia solara monofazata de 10 kW

Doua intrari de CA, cu comutator incorporate – Invertorul solar pentru centrale fotovoltaice Quattro poate ­fi conectat la doua surse independente de CA, cum ar fi­ reteaua electrica si un generator, sau doua generatoare. Invertorul Quattro se va conecta automat la sursa activa.

Doua iesiri de CA – Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul pentru centrale fotovoltaice Quattro preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea de a doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Quattro-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire.

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel – Pot functiona in paralel pana la 10 invertoare Quattro pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, zece invertoare solare pentru centrale fotovoltaice Quattro 48/10000/140, vor furniza 90 kW/ 100 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 1400 A.

Posibilitate de functionare trifazica – Trei unitati pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 10 seturi de 3 unitati pot ­fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 270 kW / 300kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 4000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a g eneratorului, de sprijin sau cea de la retea. Invertorul Quattro este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 16A per invertor la 230VAC). Cu panoul de control poate fi­ setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Invertorul Quattro va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de spijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin. Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Quattro sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur Quattro asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Energie solara fotovoltaica: sursa de curent disponibila chiar si in cazul caderii retelei. Invertorul Quattro poate fi utilizat atat in sisteme cu panouri fotovoltaice ce sunt sau nu conectate la retea cat si in cazul altor sisteme ce folosesc energie alternativa.

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara. Dupa instalare, echipamentul Quattro este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Date tehnice ale invertorului solar pentru instalatia solara monofazata de 10 kW

 • Dimensiuni: 470 x 350 x 280 mm;
 • Greutate invertoare solare pentru centrale fotovoltaice: 45 kg;
 • Putere generata in CA la 25 °C: 10000 VA;
 • Putere generata la 25 °C / 40 °C: 9000 / 8000 W;
 • Puterea de varf: 20000 W
 • Tensiune CA la iesire / frecventa: 230VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 38-66 V;
 • Eficienta maxima: 96%;
 • Putere la sarcina zero: 35 W;
 • Protectie: a – g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standarde: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.

Garantie: 2 ani.

 

Descrierea regulatorului solar pentru baterii BlueSolar MPPT-70 12-24V-15A

Regulatoare solare cu control deosebit pentru stocarea energiei in acumulatori. Sunt o alegere optima in cazul instalatiilor fotovoltaice monofazate. Regulatorul BlueSolar MPPT 70/15 de la Victron Energy este alegerea perfecta pentru sisteme de mici dimensiuni inclusiv pentru instalatiile fotovoltaice monofazate utilizate la 12/24V c.c. Avantajul major al acestui regulator de incarcare este randamentul foarte bun, pretul competitiv si faptul ca poate gestiona un panou fotovoltaic on-grid (cu 60 de celule), pentru o incarcare la 12V c.c. Se pot inseria panouri fotovoltaice pana la o tensiune de de 75V in circuit deschis (de exemplu se pot inseria 3 panouri fotovoltaice cu 36 de celule).

Caracteristici tehnice ale regulatorului de baterii solare

 • Tensiune sistem/acumulatori: 12/24 autoselectabil;
 • Putere panouri fotovoltaice, sistem 12V: 200 W;
 • Putere panouri fotovoltaice, sistem 24V: 400 W;
 • Tensiunea maxima a panourilor fotovoltaice (Voc): 75 V;
 • Curent maxim de incarcare: 15 A;
 • Curent maxim catre consumatori: 15 A;
 • Randament/Eficienta: 98%;
 • Clasa protectie: IP65;
 • Dimensiuni: 100 x 105 x 40 mm;
 • Greutate: 0,5 kg.

Garantie: 2 ani.

 

 

Foloseste instalatia solara monofazata de 10 kW intr-un mod responsabil, fara a polua natura

In zilele noastre, energia electrica de care avem nevoie in permanenta este obtinuta in centrale, avand drept materie prima carbunii, petrolul sau gazele naturale. Cu toate ca aceste centrale produc energia electrica necesara traiului, modalitatea de obtinere a electricitatii este daunatoare mediului. Aceste materii prime sunt eficiente si usor de transportat, dar in momentul prelucrarii se elimina deseuri toxice pentru mediu. De asemenea, exploatarea lor necontrolata poate duce la grave dezechilibre in natura.

Energie electrica nepoluanta - instalatia solara monofazata de 10 kW

O solutie pentru a nu polua mediul inconjurator este aceea de a folosi metode alternative de producere a energiei electrice, care au principal avantaj faptul ca sunt nepoluante. Fie ca vorbim despre energia solara, eoliana, mareo-motrica sau despre hidroenergie, este esential de retinut faptul ca folosirea lor nu este daunatoare naturii.

Instalatia solara monofazata de 10 kW putere instalata este ideala pentru producerea energiei in timpul zilei in locurile dorite. De exemplu, sistemul este perfect pentru a fi folosit in gospodaria proprie, in cantine, in spalatorii de rufe, intr-o firma sau intr-un restaurant, unde activitatea intensa se desfasoara preponderent ziua. Astfel, veti economisi sume mari de bani care erau destinate platii facturilor de electricitate.

Acesta instalatia solara monofazata de 10 kW nepoluanta are scopul de a transforma, in urma unui proces complex, lumina soarelui in electricitatea de care suntem dependenti. Acesta instalatia solara monofazata de 10 kW este nepoluante si foloseste o resursa naturala si inepuizabila: lumina soarelui.

Instalatia solara monofazata de 10 kW putere instalata

Instalatia solara monofazata de 10 kW putere instalata cuprinde trei componente de baza care ii asigura functionalitatea si rezsitenta. Avand 40 de panouri fotovoltaice policristaline Idella Power Poly Premium, instalatia solara monofazata de 10 kW poate produce aproximativ 34 de kWh, aceasta medie zilnica anuala accentuand faptul ca puteti beneficia de un plus de energie zilnica nepoluanta. Cel de-al doilea factor esential in functionarea instalatiei este reprezentat de regulatoarele de incarcare Victron MPPT, destinate sa suplineasca energia in cazul in care conditiile meteorologice nu sunt prielnice, urmand ca factorul numarul trei sa fie un invertor Victron cu unda pura de 10kW, care permite o alimentare a consumatorilor intr-un mod direct din panourile solare policristaline.

Indeplinind cu succes mai multe standarde, precum: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC, invertorul contribuie la instalatia solara monofazata de 10 kW prin eficienta.

No posts found

Scrie o recenzie

Atentie!

Nu toate produsele sunt in stocul din Romania.
Asadar, termenul de livrare pentru produsele din afara tarii, este de aproximativ 3 saptamani. Termenul de livrare pentru produsele care se afla in stoc este de 5-10 zile lucratoare.Desi nu ne dorim, pot exista modificari ale termenului de livrare. In acest caz, va vom contacta pentru a decide cum doriti sa procedam cu privire la comanda plasata.

Multumim!

 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!