Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Invertoare fotovoltaice monofazate IG Plus 35 Fronius cu trei module de alimentare

Invertoare fotovoltaice monofazate IG Plus 35 Fronius cu trei module de alimentare

 
4,662.00 Ron
(5,547.78 Ron pret cu TVA)
esolar10114
În stoc
+

Descrierea invertoarelor fotovoltaice monofazate IG Plus 35 Fronius

Cu ajutorul retelelor de gestionare a energiei, Fronius a dezvoltat o solutie pentru optimizarea consumului si furnizarii energiei panourilor solare catre reteaua publica. Acesta permite configurarea puterii pentru invertoare fotovoltaice monofazate Fronius IG Plus 35 si permite functionarea a trei module de alimentare identice. Fiecare modul de putere incepe fiecare zi cu cel mai mic numar de ore de functionare lucrate prin care modulele individuale de putere sunt utilizate in mod mod uniform si durabilitatea lor de functionare, fiind prin urmare, extinsa. In cazul in care un modul de putere al invertoarelor fotovoltaice monofazate IG Plus 35 Fronius esueaza, celelalte module vor continua sa functioneze in siguranta.

Caracteristici tehnice ale invertoarelor fotovoltaice monofazate IG Plus 35 Fronius

Tensiune MPP: 230 - 500 V
Tesiune maxima de intrare: 600 V
Putere maxima: 3500 W
Eficienta maxima: 95.7%
Dimensiuni: 673 x 434 x 250 mm
Greutate: 23.8 kg


Tehnologia Fronius

Lider pe piata mondiala, Fronius dezvolta, produce si comercializeaza invertoare solare si sisteme de monitorizare pentru sistemele fotovoltaice. Invertoarele Fronius reprezinta o combinatie ingenios conceputa din mai multe module de putere, ce obtin intotdeauna un randament maxim, chiar si atunci cand functioneaza intr-un interval de sarcini partiale. Deoarece reprezinta cel mai important component tehnologic si inima oricarei centrale solare, invertoarele solare Fronius convertesc curentul direct generat de modulele fotovoltaice in curent alternativ livrat in retea. Invertoarele sunt responsabile pentru monitorizarea productiei si managementul retelei. In plus fata de eficienta lor mare, invertoarele Fronius se caracterizeaza printr-o durata lunga de utilizare si un randament obtinut la cote maxime.

Carte tehnica - Invertoare fotovoltaice monofazate IG Plus 35 Fronius cu trei module de alimentare (Carte_tehnica_-_Invertoare_fotovoltaice_monofazate_IG_Plus_35_Fronius_cu_trei_module_de_alimentare00, 476 Kb) [Descărcare]

No posts found

Write a review