Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Invertoare pentru celule fotovoltaice Victron cu sinus pur 24V 3000W

Invertoare pentru celule fotovoltaice Victron cu sinus pur 24V 3000W

 
6,178.50 Ron
(7,352.42 Ron pret cu TVA)
VICPH24V3000W
În stoc
+

Descriere invertoare solare cu sinus pur Victron 24V 3000W

In ceea ce priveste tehnologie fotovoltaica solara, SinuxMAX reprezinta o tehnologie superioara, datorita careia pornirea se face de la sarcina maxima. Din gama de invertoare pentru panouri fotovoltaice, gama de invertoare Pheonix se distinge prin faptul ca acestea sunt dedicate serviciilor profesionale. Kiturile voltaice 24V sunt seturi de panouri fotovoltaice deja gandite si concepute pentru dumneavoastra.

Tehnologie superioara – SinusMAX. Create pentru servicii profesionale, gama de invertoare pentru celule fotovoltaice Phoenix se potriveste unor game extinse de aplicatii. Criteriile de design pun accent pe crearea unui invertor cu iesire sinusoidala, cu eficienta optima, dar fara sa aduca un compromis in ceea ce priveste performanta. Utilizand tehnologia hibrid HF, a fost creat un produs de inalta calitate, cu dimensiuni compacte, greutate redusa, fiabilitate ridicata si capabil de a furniza energie pentru orice tip de sarcina.

Pornire la sarcina maxima. O caracteristica unica a tehnologiei SinusMax o reprezinta pornirea la sarcina maxima. Tehnologia conventionala de inalta frecventa nu ofera o asemnea performanta ridicata. Totusi, invertoarele pentru celule fotovoltaice Phoenix se potrivesc foarte bine in cazul alimentarii unor sarcini pretentioase, precum calculatoarele sau sculele electrice de energie redusa.

Transferarea sarcinii catre o alta sursa de CA: comutator de transfer automat. Pentru modelele noastre de invertoare pentru celule fotovoltaice de putere redusa, recomandam utilizarea comutatorului de transfer automat Filax. Dispozitivul Filax este caracterizat printr-un timp de transfer foarte scurt (mai putin de 20 de millisecunde), astfel incat calculatoarele sau alte echipamente electronice vor continua sa opereze fara intrerupere.

Energie virtuala nelimitata datorita capacitatii de functionare in paralel si trifazat. Pana la 6 invertoare pentru celule fotovoltaice pot functiona in paralel pentru a atinge o putere mai mare. De exemplu sase invertoare sinus pur de 24/5000 legate in paralel va oferi putere de iesire de 24/30000. Acest invertor poate avea si configuratie trifazata.

Interfata pentru PC. Toate modele au un port RS-485. Aceasta interfata are grija de izolare galvanica intre invertor si calculator, si converteste de la RS-485 la RS-232. De asemenea, este disponibil si cablu de conversie RS-232 la USB.

Cod: VICPH24V3000W

 

Date tehnice invertoare solare cu sinus pur Victron 24V 3000W

 • Dimensiuni: 362x258x218 mm;
 • Greutate: 18 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 3000 VA;
 • Putere generata la 25°C/40°C: 2500/2200 W;
 • Puterea de varf: 6000 W;
 • Tensiune CA la iesire/frecventa: 230 VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 19 - 33 V;
 • Eficienta maxima: 94%;
 • Putere la sarcina zero: 15 W;
 • Protectie invertoare pentru celule fotovoltaice: a - g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%.

Standarde: EN 60335-1 / EN55014-1 / EN 55014-2.

Garantie: 2 ani

 

Important!

 

Energie regenerabila pentru un viitor luminos cu invertoare solare cu sinus pur

Sistemele solare fotovoltace sunt sisteme moderne, ce folosesc drept materie prima energia regenerabila a soarelui. Cel mai important avantaj al acestor sisteme este acela ca soarele nu impune costuri, deci energia electrica produsa in acest fel este complet gratuita si ecologica. Printre componentele unui kit solar fotovoltaic este invertorul si, desi alegerea acestuia poate da batai de cap, la final ne putem bucura de investitia intr-un sistem fotovoltaic care sa ne ajute sa facem economii si sa protejam natura.

Natura este protejata cu sisteme solare fotovoltaice ce au in componenta lor invertoare solare cu sinus pur

Energia electrica din retea vine din centrale si este obtinuta prin arderea carbunilor sau a gazelor naturale. Acest proces produce gaze toxice pentru mediu, insa valorificarea energiei solare nu produce niciun fel de deseu nociv.

Pentru un viitor luminos, aceste invertoare solare cu sinus pur asigura eficienta energetica in orice conditii

Rolul acestor invertoare solare cu sinus pur este sa introduca energia produsa de panourile solare in retea. Totodata, ele face conversia de la curentul continuu la curentul alternativ, folosit de majoritatea aplicatiilor. Invertorul folosit pentru sistemul solar fotovoltaic trebuie sa fie de inalta calitate, pentru a sustine vreme indelungata functionarea instalatiei fotovoltaice.

Cheltuieli mai mici pentru firma sau gospodarie cu invertoare solare cu sinus pur

Cu invertoare solare cu sinus pur beneficiem de o tehnologie superioara, datorita careia pornirea se face de la sarcina maxima. Tehnologia superioara – SinusMAX este creata pentru servicii profesinale, fiind folosite intr-o paleta larga de aplicatii.

Fie ca vorbim despre gospodarie proprie sau despre cea dintr-un domeniu comercial, folosind invertoare solare cu sinus pur nu se mai face niciun compromis pentru a avea o performanta ridicata. Un avantaj in ceea ce priveste design-ul acestor invertoare solare cu sinus pur este acela ca eficienta mare se concentreaza intr-un invertor de dimensiuni reduse, cu greutate mica si fiabilitate mare.

Invertoare pentru celule fotovoltaice Victron cu sinus pur 24V 3000W (Invertoare_pentru_celule_fotovoltaice_Victron_cu_sinus_pur_24V_3000W.pdf, 319 Kb) [Descărcare]

No posts found

Write a review