Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W 110-100-100

Invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W 110-100-100

 
19,282.50 Ron
(22,946.18 Ron pret cu TVA)
VICQT48V8000W110-100-100
În stoc
+

Prezentare invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W 110-100-100

In ceea ce priveste tehnologia solara fotovoltaica, invertoarele sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro se diferentiaza de alte invertoare datorita posibilitatii de conectare la doua surse independente, avand doua intrari de CA. Pentru un set complet de panouri fotovoltaice, se poate opta pentru unul dintre kiturile fotovoltaice stand alone, care sunt de fapt sisteme fotovoltaice independente. Invertoarele pentru panouri fotovoltaice din gama Quattro sunt invertoare sinusoidale fotovoltaice.

COD: VICQT48V8000W110-100-100


Detalii despre invertoarele sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W 

Doua intrari de CA, cu comutator incorporate

Invertorul Quattro poate ­fi conectat la doua surse independente de CA, cum ar fi­ reteaua electrica si un generator sau doua generatoare. Invertorul Quattro se va conecta automat la sursa activa.

Doua iesiri de CA

Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul Quattro preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea de a doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Quattro-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire.

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel

Pot functiona in paralel pana la 10 invertoare Quattro pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, zece invertoare Quattro 48/10000/140, vor furniza 90 kW/100 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 1400 A.

Posibilitate de functionare trifazica

Trei unitati pot ­con­figurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 10 seturi de 3 unitati pot ­fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 270 kW/300 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 4000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a g eneratorului, de sprijin sau cea de la retea

Invertorul Quattro este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 16 A per invertor la 230 VAC). Cu panoul de control poate fi­ setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Invertorul Quattro va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de spijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Quattro sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur Quattro asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Energie solara fotovoltaica: sursa de curent disponibila chiar si in cazul caderii retelei

Invertorul Quattro poate ­fi utilizat atat in sisteme cu panouri fotovoltaice ce sunt sau nu conectate la retea cat si in cazul altor sisteme ce folosesc energie alternativa.

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara

Dupa instalare, echipamentul Quattro este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

 

Datele tehnice ale invertoarelor sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W

 • Dimensiuni: 470 x 350 x 280 mm;
 • Greutate invertoare sinusoidale fotovoltaice: 41 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 8000 VA;
 • Putere generata la 25°C/40°C: 7000/6300 W;
 • Puterea de varf: 16000 W;
 • Tensiune CA la iesire/frecventa: 230 VAC +/-2%  50Hz +/-0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 38-66 V;
 • Eficienta maxima: 96%;
 • Putere la sarcina zero: 35 W;
 • Protectie: a - g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%.

 

Standarde invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W

Invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W 110-100-100 indeplinesc urmatoarele standarde:

 • EN 60335-1;
 • EN 60335-2-29;
 • EN55014-1;
 • EN 55014-2;
 • EN 61000-3-3;
 • 2004/104/EC.

Garantii oferite pentru invertoarele sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W: 2 ani.

 

Putere nelimitata cu invertoarele sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro

Invertoarele sinusoidale fotovoltaice sunt utilizate in sistemele de energie regenerabila pentru conversia curentului continuu in curent alternativ si pot fi folosite in institutii si pentru aplicatii rezidentiale, industriale sau comerciale. In functie de iesire, forma invertorului poate fi dreptunghiulara, poate avea forma unui trapez sau o forma sinusoidala. Cele mai scumpe, insa in acelasi timp cele mai bune invertoare au tensiunea de iesire in unda sinusoidala.

Putere nelimitata cu invertoarele sinusoidale fotovoltaice de calitate

Tensiunea de intrare a invertorului depinde de puterea necesara la final, pentru cele mici, de aproximativ 100 W, tensiunea este de 12 V, 24 V si 48 V sau chiar mai mult, pentru puteri mai mari. invertoarele sinusoidale fotovoltaice de dimensiuni considerabile pot fi conectate in paralel, atunci cand sunt necesare puteri mai mari.

invertoarele sinusoidale fotovoltaice de conectare a unui sistem PV si reteaua publica sunt special proiectate, permitand transferuri de energie la si de la reteaua publica. invertoarele sinusoidale fotovoltaice sunt utilizate in sisteme fotovoltaice mici. In cele mai multe cazuri, un invertor puternic include si un regulator de incarcare electronic, nu numai invertorul.

Invertoarele sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro asigura putere nelimitata

Invertoarele sinusoidale fotovoltaice moderne sunt dispozitive electronice mai sofisticate, implementate in sisteme fotovoltaice. Invertoarele sinusoidale fotovoltaice Quattro sunt diferite de invertoarele conventionale deoarece ofera posibilitatea de conectare la doua surse independente, avand doua intrari de CA. Invertoarele pentru panouri fotovoltaice din gama Quattro sunt invertoare sinusoidale fotovoltaice, considerate cele mai bune invertoare disponibile pe piata, deoarece au unda pura.

Un alt avantaj al invertoarelor Quattro este acela ca pot fi utilizate atat in sisteme cu panouri fotovoltaice ce sunt sau nu conectate la retea, cat si in cazul altor sisteme ce folosesc energie alternativa. Invertoarele sinusoidale fotovoltaice Quattro sunt incarcatoare de acumulatori foarte puternice, astfel incat vor absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 16 A per invertor la 230 VAC).

 

Important!

Invertoare sinusoidale fotovoltaice Victron Quattro 48V 8000W 110-100-100 (Invertoare_sinusoidale_fotovoltaice_Victron_Quattro_48V_8000W_110-100-100.pdf, 595 Kb) [Descărcare]

No posts found

Write a review