Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Invertoarele fotovoltaice sinusoida pura SB 3800-11

SB3800-11
(6,843.69 Ron pret cu TVA)
5,751.00 Ron
În stoc
+

Descriere scurta pentru invertoarele fotovoltaice sinusoida pura Sunny Boy 3800-11:

Chiar daca locuiti intr-o zona montana unde intensitatea luminii se schimba foarte des, puteti beneficia de un sistem de panouri solare care sa functioneze la eficienta maxima, de peste 95%. Acest lucru este posibil cu ajutorul invertorului Sunny Boy 3800-11, ideal pentru sistemele fotovoltaice mici sau medii. Componenta de baza a sistemului solar, invertorul, este prevazut si cu un sistem de racire cu o eficienta maxima care ofera rezistenta la praf si la apa, asigurand o buna temperatura de functionare. In plus, invertorul contine un intrerupator DC, fapt ce ofera o protectie ridicata.

Descrierea invertorului SMA Sunny Boy 3800-11:

Invertorul Sunny Boy 3800-11 este perfect pentru sistemele fotovoltaice de dimensiuni mici si medii, putand fii folosit si ca si subgenerator pentru sistemele mari. Gratie tehnologiei inovative de care dispune, acesta ofera o eficienta de pana la 95.6%. Sa luam spre exemplu SMA OptiTrac – acesta asigura ca invertorul va gasii intotdeauna nivelul optim de functionare, chiar daca lumina soarelui isi va schimba intensitatea. Avand un sistem foarte eficient de racire, si anume SMA OptiCool, componentele invertorului sunt protejate in permanenta de praf, avand si rezistenta la apa pentru a mentine astfel, cea mai buna temperatura de operare. In structura sa exista un intrerupator electric DC, si are izolare electrica care asigura protectie maxima.

Datele tehnice ale invertoarelor solare sinusoida pura SMA Sunny Boy 3800-11:

Dimensiuni: 450x352x236mm

Eficienta: pana la 95.6%

Greutate: 41kg

Garantie: 5 ani

Intrare curent continuu:

Putere maxima: 4040W

Tensiune maxima: 500V

Curent maxim CC: 20A

Iesire curent alternativ:

Putere: 3800W

Tensiune nominala CA: 260V

Domeniul tensiunii nominale: 198V-200V

Protectii:

-Dispozitiv de deconectare

-Monitorizarea impamantarii

-Protectie la inversarea polaritatii in CC

-Protectie la scurtcircuit in CA

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!