Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

Invertor fotovoltaic trifazic Symo 17.5-3-M Fronius cu doua trackere independente

Invertor fotovoltaic trifazic Symo 17.5-3-M Fronius cu doua trackere independente

 
16,466.63 Ron
(16,466.63 Ron pret cu TVA)
esolar10156
În stoc
+

Descrierea invertorului fotovoltaic trifazic Symo 17.5-3-M Fronius

Proiectat pentru instalatii fotovoltaice comerciale de diferite dimensiuni, invertorul fotovoltaic trifazic Symo 17.5-3-M Fronius are o sectiune de intrare dubla ce proceseaza doua siruri de trackere MPPT independente. Acest invertor este o unitate complet sigilata, cu o carcasa robusta din metal ce ii ofera protectie impotriva radiatiilor si a coroziunii si poate fi amplasat atat in interior, cat si in aer liber pe acoperisuri de dimensiuni mare sau mici. Afisajul grafic al invertorului fotovoltaic trifazic Symo 17.5-3-M Fronius prezinta date de stocare, logare si permite urmarirea parametrilor de functionare al sistemului. Datorita designului Super Flex, invertorul poate face fata oricaror provocari si situatii de mediu adverse si poate fi amplasat pe un acoperis cu orientari diferite.

 

Caracteristici tehnice ale invertorului fotovoltaic trifazic Symo 17.5-3-M Fronius

Tensiune MPP: 370 - 800 V
Tesiune maxima de intrare: 1000 V
Putere maxima: 17 500 W
Eficienta maxima: 98.1%
Dimensiuni: 725 x 510 x 225 mm
Greutate: 43.4 kg


Tehnologia Fronius

Lider pe piata mondiala, Fronius dezvolta, produce si comercializeaza invertoare solare si sisteme de monitorizare pentru sistemele fotovoltaice. Invertoarele Fronius reprezinta o combinatie ingenios conceputa din mai multe module de putere, ce obtin intotdeauna un randament maxim, chiar si atunci cand functioneaza intr-un interval de sarcini partiale. Deoarece reprezinta cel mai important component tehnologic si inima oricarei centrale solare, invertoarele solare Fronius convertesc curentul direct generat de modulele fotovoltaice in curent alternativ livrat in retea. Invertoarele sunt responsabile pentru monitorizarea productiei si managementul retelei. In plus fata de eficienta lor mare, invertoarele Fronius se caracterizeaza printr-o durata lunga de utilizare si un randament obtinut la cote maxime.

Carte tehnica - Invertor fotovoltaic trifazic Symo 17.5-3-M Fronius cu doua trackere independente (Carte_tehnica_-_Invertor_fotovoltaic_trifazic_Symo_17_5_3_M_Fronius_cu_doua_trackere_independente.pd, 1,341 Kb) [Descărcare]

No posts found

Write a review