Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Invertor sinusiodal instalatii solare Studer AJ 500-12

Invertor sinusiodal instalatii solare Studer AJ 500-12

 
2,740.50 Ron
(3,261.20 Ron pret cu TVA)
AJ 500-12
În stoc
+

Descriere invertor sinusoidal pentru instalatii cu panouri solare Studer AJ 500-12

Invertoarele sinusoidale din gama Studer AJ au fost concepute special pentru a satisface industrial si casnic cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste confortul, siguranta si fiabilitatea. De asemenea, invertoarele sinusoidale AJ sunt surse perfecte de tensiune in zonele din mediul rural, zone care accestul la reteaua publica de curent electric nu este disponibil. Invertorul sinusoidal instalatii solare Studer AJ 500-12 este ideal pentru posibilitatea functionarii tututor dispozitivelor electrice si electronice din locuinta, in cazul in care nu exista acees la reteaua de electricitate nationala. Asta pentru ca invertorul sinusoidal Studer AJ 500-12 are capacitatea de a converti curentul continuu, produs de panourile solare, in curent alternativ, necesar pentru functionarea radioului, a televizorului sau a frigiderului din casa. Invertorul sinusoidal instalatii solare Studer AJ 500-12 are o putere la consum continuu de 400 W si dispune de un regulator solar incorporat. Invertorul sinusoidal instalatii solare Studer AJ 500-12 nu necesita o intretinere speciala, recomandandu-se ocazional curatarea cu o carpa umeda a carcasei acestuia. 

COD: AJ 500-12

Caracteristici specifice invertor sinusoidal pentru instalatii cu panouri solareStuder AJ 500-12

 • Eficienta ridicata si constanta;
 • Capabilitati extraordinare la suprasarcina;
 • Reglementare digitala si control de microprocesor;
 • Aprovizionare electrica la orice tip de consumator;
 • Protectie interna completa;
 • Functie de stand-by reglabil la prag foarte scazut;
 • Functie B.L.O.(Battery lifetime optimization);
 • 5 ani garantie.

 

Date tehnice invertor sinusoidal pentru instalatii cu panouri solare Studer AJ 500-12

 • Tensiune baterie U: 12 v;
 • Putere la 30’: 500 W;
 • Putere la consum continuu: 400 W;
 • Tensiune la iesire U: 230 V;
 • Regulator solar incorporat: 15 Ah;
 • Dimensiuni: 240x142x84 mm;
 • Greutate: 4.5 kg.

Produs fabricat integral in Elvetia!

 

Cu un invertor sinusoidal pentru instalatii cu panouri solare ai energie verde la preturi mici

Fiecare gospodarie are nevoie de electricitate. Simtim lipsa energiei electrice cel mai mult atunci cand exista o pana de curent si realizam ca nu putem face mai nimic fara ea. Majoritatea dintre noi ne-am dori independenta energetica, iar pentru acest tip de trai avem nevoie de un sistem solar fotovoltaic.

Un sistem solar fotovoltaic, cheia catre economiile lunare ale familiei

Sistemele solare fotovoltaice sunt o unealta excelenta pentru a produce energie electrica verde, intr-un mod nepoluant. Un sistem solar fotovoltaic capteaza razele solare prin intermediul panourilor solare si le converteste in energie electrica. Avantajul esential al unui astfel de sistem este pretul redus al producerii energiei, mai precis, acesta fiind de 0 lei. Este necesara doar o investitie initiala in sistem, pentru ca apoi producerea energiei sa fie constanta si gratuita luna de luna.

Care este rolul invertorului solar?

Cel mai simplu sistem solar fotovoltaic cuprinde panouri solare si invertor, fiind un sistem solar on-grid (fara acumulatori, cu injectare in retea). Panourile solare produc curent electric continuu. Totusi, majoritatea aplicatiilor dintr-o gospodarie functioneaza doar cu curent electric continuu. Aici intervine invertorul, care converteste curentul continuu in curent alternativ. Invertorul are rolul de a introduce in mod sigur electricitatea produsa de sistem in retea.

De ce sa alegi un invertor sinusoidal pentru instalatii cu panouri solare?

Exista multiple tipuri de invertoare solare, astfel ca fiecare proprietar isi poate alege invertorul solar care i se potriveste cel mai bine. Un invertor sinusoidal pentru instalatii cu panouri solare este o alegere inspirata pentru orice gospodarie.

Invertoarele sinusoidale au o eficienta ridicata, dar nu necesita o intretinere deosebita. Sunt extrem de usor de folosit si au o durabilitate mare in timp.

Un invertor sinusoidal pentru instalatii cu panouri solare Studer AJ 500-12 este conceput special pentru a satisface industrial si casnic cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste confortul, siguranta si fiabilitatea, fiind deci ideal pentru un sistem solar fotovoltaic cu eficienta mare.

Carte tehnica - Invertor sinusiodal instalatii solare Studer AJ 500-12 (Carte_tehnica_-_Invertor_sinusiodal_instalatii_solare_Studer_AJ_500_12.pdf, 8,616 Kb) [Descărcare]

No posts found

Write a review