Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kit cu 2 panouri solare IFVS 18 pentru incalzirea apei si aport la incalzirea casei

esolar10104
(26,375.73 Ron pret cu TVA)
22,164.48 Ron
În stoc
+

Prezentare kit solar termic pentru apa calda cu 2 panouri solare IFVS 18 pentru incalzirea apei si aport la incalzirea casei

Panourile solare sunt instalatii care, cu ajutorul energiei solare, incalzesc apa menajera necesara intr-o gospodarie privata sau aduc un aport de energie la incalzirea locuintei. Kitul cu doua panouri solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun 18 este ideal pentru persoanele care vor sa plateasca facturi mai mici la intretinere si care au deja instalat in locuinta un boiler cu doua serpentine. Kitul cu doua panouri solare IFVS 18 contine o statie solara cu pompa pentru consum redus de energie, un controler solar si toate elementele necesare pentru montarea pe acoperisul din tigla a celor doua colectoare solare.

Detalii kit solar termic pentru apa calda cu 2 panouri solare IFVS 18 pentru incalzirea apei si aport la incalzirea casei

Kit cu 2 panouri solare IFVS 18 pentru incalzirea apei si aport la incalzirea casei.Specificatii kit solar termic pentru apa caldacu 2 panouri solare IFVS 18 pentru incalzirea apei si aport la incalzirea casei

  • 2 panouri solare cu tuburi vidate IFVS 18 (6,42 m²);
  • 1 statie solara IDROLINE S2 (cu doua circuite), cu pompa pentru  consumul  redus de energie;
  • 1 controler solar IDESOL cu 2 senzori;
  • 1 set de conectare pentru panouri solare;
  • 2 kituri de fixare pe acoperis, inclusiv (pentru acoperis tigla) sine de montaj;
  • 2 monturi - kituri de conectare;
  • 1 vas de expansiune solar 25 L;
  • 1 glicol solar - amestec /20 L.

 

 

 

 

 

 

 

 

Un kit solar termic pentru apa calda contribuie la economia casei

In  urma cu putin timp, apa calda era considerata un lux pe care nu multa lume si l-ar fi permis, insa acum, in zilele noastre, apa calda reprezinta o necesitate la indemana tuturor. Fie ca vorbim despre activit[ti casnice precum spalatul ustensilelor de bucatarie sau in baie, pentru igiena personala, apa calda reprezinta un element ce nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Prezenta apei calde contribuie in mod direct la confortul fiecaruia dintre noi, iar, realist vorbind, acest aspect conteaza lunar la cheltuielile casei.

Cum poti face economii cu un kit solar termic pentru apa calda?

Sa faci economii este posibil cu ajutorul unui kit solar termic pentru apa calda, mai exact kitul cu 2 panouri solare IFVS18 pentru incalzirea apei si aport la incalzirea casei. Dupa cum spune si numele instalatiei, aceasta se bazeaza pe energia solara. In mod evident, nu polueaza mediul inconjurator si se incadreaza perfect pe segmentul „eco-friendly”. In acelasi timp, datorita faptului ca energia soarelui este gratuita, facturilor lunare vor scadea in mod considerabil.

Acest kit solar termic pentru apa calda cu doua panouri solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun 18 este ideal pentru persoanele care vor sa plateasca facturi mai mici la intretinere si care au deja instalat in locuinta un boiler cu doua serpentine.

Ce este un kit solar termic pentru apa calda cu panouri solare?

Panourile solare sunt parti ale acestui kit solar termic pentru apa calda care, cu ajutorul energiei solare, poate sa incalzeasca apa menajera necesara intr-o gospodarie privata sau sa aduca un aport de energie la incalzirea locuintei.

Dupa cum am amintit mai sus, din punct de vedere economic, un astfel de kit solar termic pentru apa calda care se bazeaza pe panouri solare reprezinta o varianta excelenta si totodata prietenoasa cu mediul inconjurator.

Cand vine vorba despre o imbunatatire a propriului stil de viata, nu trebuie facute compromisuri, ci dimpotriva, trebuie acordata o atentie sporita, pentru ca este vorba despre o investie nu numai pentru prezent, ci si pentru viitor.

Cu acest kit solar termic pentru apa calda bifam doua aspecte foarte importante in zilele noastre. Unul dintre acestea este reprezentat de confortul propriei locuinte prin aducerea unor noi standarde si diminuarea costurilor cand vine vorba de plata facturilor, iar cel de-al doilea aspect este reprezentat de protejarea mediului inconjurator, lucru ce de asemenea trebuie tratat cu o deosebita atentie.

 

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!