Kit fotovoltaic pentru autoconsum cu productie mare de energie 3840W 230V, cu 12 panouri solare Full Black 320W 24V si 12 microcontrolere inteligente

18,226.38 Ron
În stoc
+

Acest produs are inclus TVA de 5% pentru persoane fizice si institutii publice DAR pentru societati comerciale TVA -ul este 19% si pretul final se recalculeaza.

Pentru disponibilitate stoc contactati-ne

Prezentare succinta a kitului fotovoltaic pentru autoconsum cu productie mare de energie 3840W 230V, cu 12 panouri solare Full Black 320W 24V si 12 microcontrolere inteligente

Energia regenerabila este cheia pentru a mentine in viitor un mediu inconjurator curat si sanatos pentru intreaga planeta. Pentru ca folosind un Kit fotovoltaic pentru autoconsum cu productie mare de energie 3840W 230V, cu 12 panouri solare Full Black 320W 24V si 12 microcontrolere inteligente nu se produc gaze cu efect de sera in atmosfera, aceasta solutie este una extrem de prietenoasa cu mediul inconjurator. Acest Kit fotovoltaic pentru autoconsum cu productie mare de energie 3840W 230V, cu 12 panouri solare Full Black 320W 24V si 12 microcontrolere inteligente ne ajuta sa obtine electricitate intr-un mod ecologic si econom. Necesitand doar acces la energia solara, kiturile fotovoltaice sunt o varianta excelenta pentru autoconsumul caselor izolate sau care doresc sa reduca facturile la electricitate. Zilnic, energia solara este prezenta in tara noastra si ne poate ajuta sa obtinem energia pentru consumul casnic.

Continutul kitului:

  • 12 panouri solare monocristaline 320Wc cu un randament ridicat de pana la 19KWh pe zi.
  • 12 microinvertoare de ultima generatie.
  • Setul complet de cabluri si conectori care permit punerea in functiune a instalatiei solare.
  • Set complet pre-cablat, PLUG AND PLAY.

Descrierea pachetului:

Acest kit solar pentru autoconsum este capabil sa va ofere 19kWh pe zi, in conditii de instalare optimizate.

Acest kit fotovoltaic pentru autoconsum este compus din:

  • 12 panouri solare monocristaline 320Wc;
  • 12 microinvertoare;
  • Setul complet de cabluri si conectori care permit punerea in functiune a instalatiei solare.

Optional:

  • O caseta de sigurante AC.

Avantajele microinvertoarelor:

PRODUCTIVITATE
Productie maxima de energie;
Rezistenta la praf;
Monitorizarea performantelor.

FIABILITATE
Disponibilitatea sistemului mai mare de 99,8%;
Niciun moment in care sa existe pierderi de energie.

INTELIGENTA
Design simplu, manevrabilitate ridicata, instalare si gestionare simpla;
Monitorizarea si analizarea performantelor.

SECURITATE
Tensiune DC foarte mica;
Risc de incendiu redus.

Panou solar 280Wc policristalin cu randament ridicat! (Garantie 25 ani pe randament)

Acest panou solar poate furniza 1400Wh pe zi, in conditii de instalare optimizata (orientare, inclinare).

Productia de energie a acestui panou solar variaza in funtie de zona geografica. Tehnologia celulelor solare trebuie, de asemenea, luate in considerare in functie de zona in care locuiti.

MICROCONTROLER

Microcontrolerul poate fi conectat la panourile fotovoltaice cuprinse intre 235Wp la 350Wp maxim. Fabricat cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, acesta converteste energia produsa de soare (DC) in curent alternativ (AC) precum invertoarele de retea sau cele hibride. Microcontroalerele permit un castig de productie de energie de aproximativ 20% comparativ cu invertoarele clasice, avand, de fapt, particularitatea de a opera independent intre fiecare modul, asigurand in acelasi timp o eficienta de peste 98%.


CASETA DE SIGURANTE (optionala)
esolar.ro va recomanda sa utilizati o caseta de sigurante AC. Aceasta va permite sa va protejati instalatia. Elementele kitului solar, precum si aparatele conectate la acesta, vor fi protejate de fulgere si la scurtcircuit. Casetele de siguranta sunt conforme NF EN 61 643-11 si IP43

SETUL PLUG AND PLAY
Usor de montat, kitul nostru este vandut cu cablajul necesar, complet pre-cablat (PLUG & PLAY). Cablul este pre-sertizat de echipa noastra cu conectori MC4 pentru conectarea panoului solar la microcontroler si a casetei de sigurante DC.

Atentie! Kitul de fixare nu este inclus.

Fixarea panoului solar:

  • Oferim diverse sisteme de fixare potrivite pentru orice suport, acoperis plat, gresie etc.
  • Daca aveti vreo indoiala cu privire la sistemul de fixarecare vi s-ar potrivi, nu ezitati sa contactati echipa noastra.

Odata cu cresterea preturilor la electricitate, autoconsumul creste. Kiturile solare pentru autoconsum permit in zilele noastre utilizarea propriei productii de energie, si consumarea acesteia in timp real datorita invertorului dvs. Pentru acest tip de kit, este recomandat utilizarea dispozitivelor care consuma cel mai mult in timpul zilei, atunci cand productia panourilor solare este optima. In acest mod veti amortiza investitia in cel mai scurt timp posibil.

DE CE AUTOCONSUM?
In primul rand, autoconsumul inseamna sa iti produci propria energie si, astfel, sa contribui la sanatatea planetei (instalatia dvs nu emite in niciun fel dioxid de carbon!). Cresterea constanta a pretului la electricitate ne poate face sa ne dorim independenta fata de furnizor. Prin urmare, autoconsumul reprezinta o reala economie!

CE ESTE AUTOCONSUMUL?
Instalatia dvs fotovoltaica produce energie datorita senzorilor care sunt cuplati la microinvertoare. Electricitatea astfel produsa este injectata mai intai in instalatia dvs., in timp real, pentru a va putea conecta dispozitivele (TV, masina de spalat, frigiderul etc.). Surplusul de energie este dirijat catre retea.

MOD DE FUNCTIONARE

Instalatia dvs. transforma razele solare in electricitate (chiar si pe vreme innorata) directionand-o intotdeauna catre tine. Asadar, consumul este instantaneu. Acest lucru inseamna consumul productiei.

Cum functioneaza sistemul pentru autoconsum?
Sistemul pentru autoconsum este un sistem fotovoltaic compact. Este compus din panouri solare si un microcontroler destinat alimentarii propriei retele de distributie a energiei electrice. In mod ideal, microcontrolerul este conectat extern direct la substructura modulului solar. Conexiunea se realizeaza cu conectori standard. Apoi cablul de iesire de 230V de la invertor este conectat la orice priza pentru uz casnic. Diferenta fata de un sistem fotovoltaic mare, asa cum stim pana in momentul de fata, consta in faptul ca energia electrica produsa nu este vanduta operatorului retelei ci este injectata direct in reteaua de consum. Acest lucru reduce imediat costurile deoarece cantitatea de electricitate generata de dvs. nu trebuie neaparat sa fie cumparata de furnizorul de energie electrica. 

De ce ar trebui sa cumpar un sistem pentru autoconsum?
Deoarece produce o parte din energia electrica necesara gospodariei si, prin urmare, reduce considerabil costurile totale ale energiei electrice. In plus, aceasta proportie nu daunează mediului precum o centrala cu carbune/gaz sau nucleara. 

Ce sistem pentru autoconsum este potrivit pentru mine?
Pentru a va acoperi in mod optim consumul de energie electrica si nu pentru a produce electricitate pe care nu o consumati, dimensionarea sistemului trebuie sa fie adecvata consumului individual. Consultati tabelul de mai jos pentru recomandari bazate pe consumul annual de energie. Puterea generata de sistemul solar poate fi apoi complet consumata. Recomandarile date sunt orientative, deoarece cu cat ai mai multi consumatori in standby, cu atat vei consuma mai multa energie electrica in timpul zilei, iar economiile potentiale vor fi mai mari cu un sistem pentru autoconsum.

Cum aflu de ce performante am nevoie?
Cea mai simpla metoda este de a inregistra numarul dimineata si apoi a determina cantitatea consumata in timpul zilei. Consumul in KW este apoi impartit la numarul de ore masurate. Valoarea obtinuta astfel, trebuie sa fie aproximativ egala cu puterea totala instalata a sistemului solar.

 Consumul de energie anual 1000 kWh  2000 kWh  3000 kWh 4000 kWh  5000 kWh  6000 kWh 
 Performantele sistemului pentru autoconsum recomandat  250-300Wp 300-400Wp  400-600Wp   700-900Wp  900-1000Wp 1000-1500Wp 

Cum pot vedea productia de energie?
Puteti cumpara de la noi un contor de energie. Astfel de echipamente performante nu numai ca afiseaza productia curenta si totala de energie electrica, dar si economiile medii in euro. Totusi, pretul actual de achizitie a anergiei electrice trebuie introdus in centi pe kWh.

Ce se intampla daca nu conectez niciun consumator la retea?
In mod normal, acest lucru nu se poate intampla deoarece exista dispozitive in fiecare gospodarie care consuma electricitate in mod constant. Insa, in situatiile in care nu se foloseste energia produsa ori se foloseste mult mai putin decat genereaza sistemul pentru autoconsum, surplusul de energie este directionat automat catre reteaua electrica generala.

Pot debransa sistemul de la retea in timpul functionarii?
Da, acest lucru este posibil. Sistemul pentru autoconsum poate fi deconectat in siguranta de la retea sau conectat la aceasta in orice moment. 

Ma pot conecta direct la iesirea microcontrolerului?
Nu, microcontrolerul nu porneste pana nu este conectat la retea si pana cand curentul retelei este de 230V. 

Cum sunt facute conexiunile?
Sistemul pentru autoconsum poate fi montat usor si rapid de oricine, chiar si de cei care au putine cunostinte in acest domeniu. Nu sunt necesare instrumente necesare pentru instalare. In unele tari europene, sistemul pentru autoconsum cu stecher schuko poate fi conectat direct la orice priza. 

Am nevoie de cate un sistem separat pentru autoconsum pentru fiecare faza?
Nu. Contoarele electrice cu siguranta sunt in echilibru. Aceasta inseamna ca energia electrica produsa intr-o faza este incarcata cu energia electrica utilizata in alta faza. Daca, de exemplu, ati conectat consumatori de 1000V la faza 1 si produceti 1000W cu sistemul dvs petru autoconsum in faza 3 a retelei electrice, contorul va factura automat fazele si nu va arata consumul total. Pe de alta parte, daca consumati 1200W pe o faza si produceti 1000W pe o alta faza, contorul de energie electrica numara doar cei 200W consumati in plus. Astfel, nu conteaza pe care dintre cele trei faze ale retelei dvs. le alimentati si la ce consumatori sunt conectati. 

No posts found

Scrie o recenzie

Atentie!

Nu toate produsele sunt in stocul din Romania.
Asadar, termenul de livrare pentru produsele din afara tarii, este de aproximativ 3 saptamani. Termenul de livrare pentru produsele care se afla in stoc este de 5-10 zile lucratoare.Desi nu ne dorim, pot exista modificari ale termenului de livrare. In acest caz, va vom contacta pentru a decide cum doriti sa procedam cu privire la comanda plasata.

Multumim!

 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!