Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kit fotovoltaic precablat pentru rulote, autorulote si barci cu un panou solar monocristalin flexibil 110W 12V pentru spatii reduse si un regulator de incarcare PWM 10A 12V – 24V

(1,350.03 Ron pret cu TVA)
1,134.48 Ron
În stoc
+

Acest kit este compus din:


Descrierea pachetului:

Acest kit solar contine tot ce aveti nevoie pentru a va incarca bateriile de la bord folosind in exclusivitate energia solara. Am acordat in mod constient atentie componentelor de inalta calitate, care promit performante ridicate si durata lunga de viata.

Panou solar monocristalin flexibil 110Wc cu randament ridicat
  • Modulele solare semi-flexibile se disting prin designul compact si eficienta energetica ridicata. Acest lucru este deosebit de important deoarece spatiul disponibil pentru panourile solare este in general foarte limitat. Un alt mare avantaj al acestor module este flexibilitatea lor, permitandu-le sa se adapteze perfect la suprafetele curbate. Celulele fotovoltaice flexibile (flexibile pana la 15%) deschid posibilitati cu totul noi, chiar si suprafetele curbate ale vehiculelor si barcilor pot fi utilizate pentru producerea de energie.

Spatiul pe rulote este limitat. Suprafata acoperisului este intrerupta de trape, antene TV si aparate de aer conditionat. Cu toate acestea, cu modulele noastre puteti folosi suprafata maxima a modulului, deoarece oferim intre 50 si 160 de wati la un raport pret-performanta de neegalat.

Domeniile de aplicare a celulelor solare semi-flexibile sunt la fel de diverse ca oferta noastra si sunt deosebit de potrivite pentru montarea pe balustrade de balcon sau in gradina, pe barca si in camping.

Modulele solare semi-flexibile (flexibile pana la 15%) sunt echipate cu celule monocristaline de inalta performanta care asigura o eficienta ridicata a celulelor si asigura astfel o eficienta energetica superioara. Fiecarui modul ii este deja furnizat cu o pereche de prize de cablu solare standard si permite, in functie de aplicatie, conectarea in serie sau in paralel a mai multor module intre ele.

Regulatorul de incarcare PWM 10A 12/24V:
  • Sonda pentru masurarea temperaturii;
  • Proces de incarcare a bateriei in trei pasi (bulk, absorption, float);
  • Protectie pentru inversarea polaritatii panourilor solare.

SETUL PLUG AND PLAY
Usor de montat, kitul nostru este vandut cu cablajul necesar, complet pre-cablat (PLUG & PLAY).
Cablul este pre-sertizat de echipa noastra cu conectori MC4 pentru conectarea panoului solar la regulatorul de incarcare si, desigur, cablul pentru conectarea regulatorului de incarcare la acumulator cu conectori M8.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!